Skip to content Skip to navigation

Na FOI-ju se održava međunarodna radionica e-payments

Objavljeno: 14.03.2017

Na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu se u tjednu od 13. do 17. ožujka 2017. održava međunarodna radionica iz elektroničkog poslovanja pod nazivom „e-Payments Workshop“.

Radi se o radionici iz područja simulacija elektroničkih sustava plaćanja i obrade platnih naloga koja je dio međunarodnog projekta u kojem sudjeluje 5 europskih sveučilišta (iz Belgije, Velike Britanije, Austrije, Malte i Hrvatske). Radionice se istovremeno održavaju na četiri partnerska sveučilišta, a ove godine se po prvi puta održava i u Varaždinu u organizaciji Ureda za međunarodnu suradnju FOI-ja. Tom prigodom na FOI-ju smo ugostili osmero studenata iz Belgije (s Odisee sveučilišta u Brusselsu), zajedno s mentorom Wouterom Thielemansom. Uz njih u radionici sudjeluje i jedanaestero studenata FOI-ja, a mentorica je doc. dr. sc. Dijana Oreški.

Osim radnog dijela u kojem studenti u grupama rade na zadatku, za studente su organizirana i društvena događanja. U nedjelju navečer je organiziram „Welcome party“ u pivnici Medina škrinja, a u srijedu će studenti posjetiti Zagreb.