Skip to content Skip to navigation

Moj prvi Microsoft certifikat

U srijedu 27.11.2013. u dvorani D7, s početkom u 16 sati Algebra u suradnji s Microsoft Student Partnerima na našem Fakultetu održava predavanje u sklopu akcije „Moj prvi Microsoft certifikat“.

Predavanje je zamišljeno kao neformalnije druženje u svrhu informiranja studenata o mogućnostima certificiranja kako kroz ovu akciju tako i samostalno kroz svijet Microsoftove certifikacije općenito.

Kroz akciju je svakom studentu omogućeno besplatno polaganje jednog „Microsoft Technology Associate“ ili MTA certifikata koji predstavljaju prvu stepenicu na profesionalnom putu jednog IT stručnjaka u smjeru i tematici u koju se odlučio usavršiti.

Konkretni ispiti koje je moguće polagati su:

  • Windows Server Administration Fundamentals,
  • Networking Fundamentals,
  • Database Administration Fundamentals,
  • Software Development Fundamentals,
  • HTML5 Application Development Fundamentals

Više informacija o cjelokupnoj akciji saznajte na: http://www.algebra.hr/mta/ te na samom predavanju gdje ćete moći postavljati i dodatna pitanja.

Pitanja možete postaviti i na službenom Facebook event-u događaja te ga podijeliti s kolegama na fakultetu: https://www.facebook.com/events/683745238315924/

Pridružite nam se u što većem broju i zajedno s nama započnite planirati svoju profesionalnu karijeru kroz certifikaciju!

Microsoft certifikat