Skip to content Skip to navigation

Kandidature za Studentski zbor Sveučilišta i studentske zborove sastavnica

Izborno povjerenstvo za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje da će kandidature za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike primati 5. i 6. ožujka 2015. te 12. i 13. ožujka 2015. u terminima od 14 do 16 sati.

Studenti se mogu kandidirati ili za Studentski zbor sastavnice (Fakulteta organizacije i informatike) ili za Studentski zbor Sveučilišta korištenjem Kandidacijskog obrasca za izbore za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica.

Ukoliko se student/ica kandidira za Studentski zbor Sveučilišta, ovaj Kandidacijski obrazac i dodatnu dokumentaciju potrebno je osobno ili poštom dostaviti Izbornom povjerenstvu Sveučilišta, na Rektorat Sveučilišta u Zagrebu, Trg m. Tita 14, 10 000 Zagreb, zaključno sa 15. ožujkom 2015.

Ukoliko se student/ica kandidira za Studentski zbor sastavnice (fakulteta), ovaj Kandidacijski obrazac i dodatnu dokumentaciju potrebno je ste dostaviti Izbornom povjerenstvu sastavnice odnosno Izbornom povjerenstvu za provođenje studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.

Izborno povjerenstvo za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike će kandidature za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike primati u uredu Studentskog zbora (potkrovlje FOI1) u sljedećim terminima:

  • četvrtak 5. ožujka 2015. od 14 do 16 sati
  • petak 6. ožujka 2015. od 14 do 16 sati
  • četvrtak 12. ožujka 2015. od 14 do 16 sati
  • petak 13. ožujka 2015. od 14 do 16 sati

Kandidati za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike se pozivaju da uz kandidacijsku dokumentaciju prilože i motivacijsko pismo (opcionalno, nije nužno priložiti), koje će se uz njihovo dopuštenje moći koristiti za njihovo predstavljanje u predizbornom postupku (sukladno članku 13. Pravilnika o izborima za studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu).