Skip to content Skip to navigation

FOI se uspješno predstavio na Smotri Sveučilišta u Zagrebu 2015

Fakultet organizacije i informatike i ove je godine sudjelovao na jubilarnoj dvadesetoj Smotri Sveučilišta u Zagrebu, koja se održala u prostorima Studentskog centra u Zagrebu 12. - 14. studenog 2015. 

Izložbeni prostor FOI-ja bio je odlično posjećen, kako zbog mnoštva zanimljivih aktivnosti koje su se na njemu odvijale, tako i zbog promotivnih nagrada koje su posjetitelji mogli osvojiti. Svi zainteresirani učenici i roditelji na štandu FOI-ja mogli su iz prve ruke dobiti informacije o kriterijima za upise, studijskim programima i studiranju na FOI-ju, kao i o studentskom životu u Varaždinu. Uz maturante, štand su posjetili i brojni trenutni FOI studenti i alumniji Fakulteta.

FOI su predstavljali sljedeći studenti i studentice FOI-ja izabrani temeljem natječaja: Ivana Hustić (DS EP), Josip Kolarić (DS OPS), Toni Lalić (DS IUO), Ivan Oršolić (PDS IPS), Katarina Raguž (PDS IPS), Katarina Ramljak (PDS IPS) te Kristiana Vitez (PDS IPS) kao predstavnica Studentskog zbora. Vizualni identitet predstavljanja izradila je studentica Ana Sakač (DS OPS). U sklopu predstavljanja studija FOI-ja, ove godine predstavljen je i doktorski studij Informacijskih znanosti kojega je predstavila dr.sc. Nikolina Žajdela Hrustek. Na FOI pultu sudjelovali su i zaposlenici Fakulteta: Iva Ilisić, Danka Patafta, Matija Šajn te koordinator predstavljanja FOI-ja na Smotri, Danijel Dadović ispred Centra za podršku studentima i razvoj karijera FOI.

U pripremi igrica, brošura, videa i ostalog promotivnog sadržaja sudjelovali su predstavnici Laboratorija za razvoj mobilnih tehnologija, Laboratorija za otvorene sustave i sigurnost, Odbora za promotivne aktivnosti, Centra za razvoj programskih proizvoda, Centra za informatičku podršku i Knjižnice FOI-ja.

Zadnjeg dana Smotre Sveučilišta Fakultetu organizacije i informatike dodijeljena je i prva nagrada Fakultetu u kategoriji „Najbolji promidžbeni materijali na Smotri 2015“.  I ove godine se trud i kreativnost naših studenata isplatila i stoga čestitamo i zahvaljujemo svim studentima i cijelome timu koji je sudjelovao na Smotri Sveučilišta u Zagrebu 2015.

Vidimo se sljedeće godine!

Više o ovogodišnjoj Smotri možete pronaći na web stranicama smotra.unizg.hr.

Slike sa Smotre možete pogledati u priloženoj fotogaleriji:

    Priznanje Smotra