Skip to content Skip to navigation

Održana Smotra Sveučilišta u Zagrebu

Fakultet organizacije i informatike i ove je godine sudjelovao na Smotri Sveučilišta u Zagrebu, koja se održavala u prostorima Studentskog centra u Zagrebu 14. i 15. studenoga 2014. godine. 

Glavni je moto ovogodišnje Smotre bio je: Sve servirano na jednom mjestu. U sklopu Smotre organiziran je niz zanimljivih radionica, o kojima više informacija možete pronaći na stranicama Smotre: http://smotra.unizg.hr/

Svi zainteresirani učenici i roditelji na štandu FOI-ja mogli su iz prve ruke dobiti informacije o kriterijima za upise, studijskim programima i studiranju na FOI-ju, kao i o studentskom životu u Varaždinu. Na ovogodišnjoj Smotri FOI su predstavljali sljedeći studenti izabrani temeljem natječaja: Ivana Koren (DS IPI), Ana Sakač (DS OPS), Bernarda Matković (DS IPI), Karlo Nadoveza (DS EP), Martin Mikuljan (DS EP) te Ilija Živković kao predstavnik Studentskog zbora.

Štand FOI-a bio je odlično posjećen, kako zbog mnoštva zanimljivih aktivnosti koje su se na njemu odvijale, tako i zbog nagrada koje su posjetitelji mogli osvojiti. Osim studenata koji su sudjelovali na samoj Smotri, u pripremi igrica, brošura, videa i ostalih promotivnih aktivnosti i materijala sudjelovali su još i: Marko Alerić, Karlo Pocrnić, Krešimir Varga, Krešimir Kovačić, Nikola Smrček, Andro Krezić i Zoran Kos.

Osim mnoštva učenika, roditelja, sadašnjih i bivših studenata FOI-ja te kolega s drugih fakulteta, štand FOI-a posjetili su i Predsjednik Republike Hrvatske dr.sc. Ivo Josipović te rektora Sveučilišta u Zagrebu, prof.dr.sc. Damir Boras.

I ove godine se trud i kreativnost naših studenata isplatila te je zadnjeg dana Smotre Sveučilišta Fakultetu organizacije i informatike dodijeljena prva nagrada u kategoriji „Originalnost u predstavljanju“. Čestitamo i zahvaljujemo svim studentima i cijelome timu koji je sudjelovao na Smotri Sveučilišta u Zagrebu 2014.

Vidimo se sljedeće godine!

Slike s prvog dana Smotre Sveučilišta:

Slike s drugog dana Smotre Sveučilišta: