Skip to content Skip to navigation

Dopunski studentski izbori za Studentski zbor FOI-ja

Nakon provedenih izvanrednih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike u kojima je bio cilj izabrati tri predstavnika u Studentski zbor, dvoje kandidata ostvarilo je jednak broj glasova na trećem mjestu, pa se stoga organiziraju dopunski studentski izbori. Kandidati na tim izborima su: Ana Novak (treća godina prijediplomskog studija Ekonomika poduzetništva) i  Ivan Račan (druga godina prijediplomskog studija Informacijski i poslovni sustavi).

Pozivaju se svi studenti Fakulteta organizcije i informatike da se odazovu dopunskim izborima za predstavnika u Studentskom zboru Fakulteta organizacije i informatike. Izbori će se održati 02. veljače 2023. godine u vremenu od 08.00 do 20.00 sati u Vijećnici Fakulteta organizacije i informatike, Pavlinska 2, Varaždin (potkrovlje zgrade FOI1). 
Birači sa sobom trebaju ponijeti identifikacijski dokument (X-icu) koju trebaju dati na uvid Biračkom odboru. Od Biračkog odbora ćete dobiti listić na kojemu možete glasati za jednog kandidata. Uputa o popunjavanju listića nalazi se na dnu glasačkog listića. Nakon glasanja, glasački listić trebate ubaciti u glasačku kutiju.

ODLUKA O RASPISIVANJU DOPUNSKIH IZBORA ZA SZ FOI