Skip to content Skip to navigation

Djelatnici i studenti FOI-ja sudjelovali na ljetnoj školi o konceptualnom modeliranju u Beču

Objavljeno: 12.09.2019

Dvoje djelatnika i dvoje studenata Fakulteta organizacije i informatike sudjelovalo je na šestoj ljetnoj školi pod nazivom „Next-Generation Enterprise Modelling in the Digital Transformation Age“ u Beču. Program organizira OMiLAB [Open Models (OMi) Laboratory] koji je dio Fakulteta računalnih znanosti Sveučilišta u Beču.

OMiLAB je društvena zajednica i platforma za razvoj metoda modeliranja, a djeluje u okviru Sveučilišta u Beču kao projekt financiran sredstvima Europske unije, pod vodstvom prof. dr. Dimitrisa Karagiannisa s kojim već nekoliko godina FOI uspješno surađuje. Na ljetnoj školi u Beču, koja se održavala od 15. do 26. srpnja 2019. godine, sudjelovala su dva djelatnika FOI, prof. dr. sc. Vjeran Strahonja i doc. dr. sc. Martina Tomičić Furjan, kao predavači (s temom: Space of Services) te studenti diplomskog studija Monika Tenšić i Tomislav Peharda.

Našim djelatnicima i studentima je ova ljetna škola bila izuzetno pozitivno iskustvo te je preporučuju svim zainteresiranim studentima jer kažu da po sadržaju vrlo dobro odgovara studiju na FOI-ju.

Više informacija o NEMO ljetnoj školi možete pronaći ovdje.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u ovoj ljetnoj školi u 2020. godini možete se javiti doc. dr. sc. Martini Tomičić Furjan (martina.tomicic@foi.hr, FOI 1, 1. kat, soba 60) ili u Uredu za međunarodnu suradnju (international@foi.hr, FOI 1, 1. kat, soba 56).