Skip to content Skip to navigation

CECIIS 2016 - 3. poziv na prijavu radova

Objavljeno: 18.05.2016

Konferencija Central European Conference on Information and Intelligent Systems (CECIIS) bit će održana od 21. do 23. rujna 2016. u Varaždinu, na Fakultetu organizacije i informatike, po 27. puta. Rok za predaju radova produljen je do 30. lipnja 2016. godine.

Znanstveni program uključuje pozvana predavanja eminentnih međunarodnih stručnjaka, prezentacije znanstvenih radova, kao i ostala događanja kao što su prezentacije postera, radionice, okrugli stolovi, predstavljanja knjiga, Studentska on-line i poster sekcija, simpozij f-moed - FOl Mobile and Embedded Development.
Ove godine tema konferencije je „Big Data – Learning Analytics (LA)“ a pozvani predavači i teme predavanja su:

  • Wim Van Petegem (KU Lueven, Belgium)

Big Data and Learning Analytics: How New Learning Technologies will shape the Future of Higher Education

  • Dragan Gašević (The University of Edinburgh, UK)

Learning Analytics: Using Data to understand Learning

  • Peter Parycek (Danube University Krems, Austrias)

Big Data in the Policy Cycle: Policy Decision Making in the Digital Era

Od društvenih događanja izdvajamo večeru dobrodošlice i konferencijski izlet u „centar svijeta“ – Ludbreg, u Koprivnicu, te u centar naivne umjetnosti - Hlebine.

Pozivamo Vas

  • da svoje radove prijavite na konferenciju putem sustava ceciis.foi.hr. Prijavljeni znanstveni radovi, recenzirani i prihvaćeni od strane dva međunarodna recenzenata i prezentirani na konferenciji bit će objavljeni u Zborniku radova. Znanstveni radovi iz Zbornika radova s dosadašnjih konferencija CECIIS indeksirani su u bibliografskim bazama podataka DOAJ - Directory of Open Access Journals, INSPEC, EBSCO i Proquest. Studentski radovi bit će prezentirani na Studentskoj on-line i poster sekciji.
  • da predložite radionicu, okrugli stol ili neki drugi oblik događanja u sklopu konferencije;
  • da u vidu sponzorstva pridonesete organizaciji konferencije i da CECIIS 2016 iskoristite kao oblik promidžbe svoje tvrtke, svojih proizvoda i usluga;
  • da 21. do 23. rujna 2016. od prisustvujete događanjima u sklopu CECIIS 2016.

Više informacija dostupno je u 3. pozivu na konferenciju CECIIS 2016 i na web stranicama konferencijskog sustava ceciis.foi.hr.