Skip to content Skip to navigation

Čak 16 popunjenih radionica na Workshop Days u organizaciji CPSRK-a

Centar za podršku studentima i razvoj karijera FOI je u suradnji s poduzećima organizira Workshop Days 2023 s čak 16 stručnih radionica. Drugi Workshop Days održani su u tjednu od 17. do 20. travnja 2023. godine. Više detalja u nastavku.

Ovakve radionice pružaju priliku studentima da usvoje nova znanja iz stručnih i poslovnih područja kroz primjere iz prakse i kroz stručno vodstvo predstavnika poslodavaca. Workshop Days donose sjajnu priliku studentima da ojačaju svoje kompetencije i nauče nove korisne vještine te da dobiju osjećaj rada na stvarnim problemskim zadacima i primjerima iz prakse.

Kroz brojne primjere i iskustva stečena u svakodnevnom radu na stvarnim projektima, predstavnici poslodavaca podijelili su svoj know-how, neformalno se umrežili i odgovorili na pitanja studenata te predstavili moguće karijerne prilike koje će studenti moći iskoristiti u bliskoj budućnosti.

Osim putem radionica i direktan kontakt kroz rad na primjerima, studenti i poslodavci imali su priliku za umrežavanje i na hodnicima Fakulteta organizacije i informatike (FOI 1), gdje su se studenti mogli informirati o mogućnostima obavljanja stručne prakse, pripravništva i mogućnostima zaposlenja.

Workshop Days 2023 - prvi dan

Workshop Days 2023 -  prvi dan

Workshop Days 2023 - drugi dan

Workshop Days 2023 - drugi dan

Workshop Days 2023 - treći dan

Workshop Days 2023 - treći dan

Workshop Days 2023 - četvrti dan

Workshop Days 2023 - četvrti dan