Skip to content Skip to navigation

2. Dan karijera

Poštovane studentice i studenti, s veseljem vas pozivamo na 2. Dan karijera pod nazivom „Moj prvi posao“, koji će se održati u srijedu 8. svibnja na Fakultetu organizacije i informatike!

Program započinje Okruglim stolom u Vijećnici Fakulteta s početkom u 11:30 sati, a u popodnevnim satima održat će se dvije panel diskusije za studente: „Prvi posao nakon diplome“ u 14:00 sati, s ciljem informiranja studenata o stanju i mogućnostima na tržištu rada, te „Moja karijera nakon FOI-a“ u 16:00 sati, u okviru koje će bivši studenti FOI-a iznijeti svoje osobne priče o karijeri nakon završetka studija.

U okviru Okruglog stola će predstavnici FOI-a, djelatnici i studenti, te predstavnici poslodavaca i donositelja politika zapošljavanja vodit raspravu na temu „Kompetencije za zapošljavanje prvostupnika i magistara struke“. Moderatori okruglog stola bit će prof.dr.sc. Blaženka Divjak, prorektorica za studente i studije Sveučilišta u Zagrebu, i prof.dr.sc. Vjeran Strahonja, dekan FOI-a.

U panel diskusiji „Prvi posao nakon diplome“ uvodne prezentacije će održati Jasenka Hutinski, pročelnica HZZ-a Varaždin te Lana Nančinović iz Instituta za razvoj tržišta rada. U samoj panel diskusiji sudjelovat će i Mirna Rotim, voditeljica Odjela za upravljanje ljudskim potencijalima u APIS IT-u d.o.o., Mladen Amidžić Predsjednik Uprave Trilixa d.o.o., Ivana Momčilović Zelenika, vodeći specijalist za razvoj, obrazovanje i regrutiranje u kompaniji INA d.d. te Libor Weiser, predsjednik upravnog odbora Finese Credo d.d. Moderatorica diskusije biti će doc.dr.sc. Nina Begičević Ređep, prodekanica za poslovanje FOI-a.

Panel diskusiju „Moja karijera nakon FOI-a“ moderirat će Katarina Pažur, mag. inf., voditeljica Centra za podršku studentima i razvoj karijera na FOI-u, a sudjelovat će bivši studenti FOI-a: Sanja Dujmović – specijalist za razvoj informacijskih sustava, HT d.d., Tomislav Uroić – SAP konzultant, Knauf Insulation d.o.o., Miro Višić – direktor prodaje, Info Novitas d.o.o., Matija Tomašković – direktor, Evolva d.o.o. i Marko Breljak – voditelj prodaje i razvoja, Conceptus Publica d.o.o.

Dan karijera organizira se kako bi pomogao studentima u što boljem predstavljanju na tržištu rada te pronalasku željenog radnog mjesta u skladu s vlastitim interesima, znanjem i kompetencijama stečenim tijekom studija. Stoga pozivamo sve studente da se odazovu u što većem broju!

Sve dodatne informacije možete dobiti u Centru za podršku studentima i razvoj karijera, ili na e-mail: kpazur@foi.hr

plakat Dan karijera