Skip to content Skip to navigation

Novosti

Usavršavanje u području javne nabave (30. lipnja 2023. godine)

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu dana 30. lipnja 2023. godine organizira cjelodnevno usavršavanje u području javne nabave.

 
23.05.2023, 15:21
FOI-jeve asistentice na dvotjednoj start-up edukaciji COGSTEPS u Ljubljani

Asistentice FOI-ja Tena Jagačić i Ivana Fojs sudjeluju na dvotjednoj start-up edukaciji u Ljubljani, u sklopu Erasmus+ projekta Crossing the Gap: Startup obrazovanje i podrška doktorandima, istraživačima i znanstvenicima (COGSTEPS). Projektom koordinira Fakultet elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, a provodi ga zajedno sa Sveučilištem u Ljubljani, TU Graz, Zagrebačkim inovacijskim centrom, Ljubljanskim sveučilišnim inkubatorom i Know-Centrom. Cilj je povezati znanstvenike i istraživače s motivacijom da pokrenu vlastiti start up.

Izobrazba u području javne nabave (3.3.2023. - 25.3.2023.)

Fakultet organizacije i informatike, od strane Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja ovlašteni nositelj, organizira Program izobrazbe u području javne nabave. Program izobrazbe u području javne nabave sastavni je dio Specijalističkog programa izobrazbe. Pohađanje Programa izobrazbe uvjet je za pristupanje pisanome ispitu koji provodi središnje tijelo za javnu nabavu. Polaznicima koji su uspješno položili ispit izdaje se certifikat kojim se potvrđuje posjedovanje znanja i vještina u području javne nabave.

 
23.01.2023, 09:46
Usavršavanje u području javne nabave (23. siječnja 2023. godine)

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu dana 23. siječnja 2023. godine organizira cjelodnevno usavršavanje u području javne nabave.

Usavršavanje u području javne nabave (19. prosinca 2022. godine)

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu dana 19. prosinca 2022. godine organizira cjelodnevno usavršavanje u području javne nabave.

Produljen rok za upis u program Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičko obrazovanje nastavnika
ppdmo upisi

Produljen je rok za prijave na natječaj za Pedagoško-psihološko-didaktično-metodičko obrazovanje nastavnika do 14. listopada 2022. godine. Više informacija u nastavku.

 
29.09.2022, 13:44
FOI-jev student Erik Đuranec sudjelovao u prestižnom Roche Continents programu

FOI-jev student prve godine Diplomskog studija (Organizacija poslovnih sustava) Erik Đuranec sudjelovao je ljetos u prestižnom interdisciplinarnom Roche Continents programu, koji okuplja 60-ak najboljih europskih studenata koji zajedno provedu 6 dana istražujući inovacije na raskrižju umjetnosti i znanosti. Ove godine program je održan u Arlesu u Provansi na jugu Francuske, a uključivao je panel rasprave, radionice i sesije s renomiranim znanstvenicima i umjetnicima s kojima su studenti s ponajboljih svjetskih sveučilišta imali prilike raspravljati o problemima budućnosti i njihovim mogućim rješenjima kroz znanstvenu, ali i umjetničku perspektivu.

Natječaj za upis polaznika u program Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičko obrazovanje nastavnika
Natječaj PPDMO

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu raspisuje Natječaj za upis u program Pedagoško-psihološko-didaktičko-metodičko obrazovanje nastavnika. Više detalja pročitajte u nastavku.

Izobrazba u području javne nabave (9.9.2022. - 1.10.2022.)

Fakultet organizacije i informatike, od strane Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja ovlašteni nositelj, organizira Program izobrazbe u području javne nabave. Program izobrazbe u području javne nabave sastavni je dio Specijalističkog programa izobrazbe. Pohađanje Programa izobrazbe uvjet je za pristupanje pismenom ispitu koji provodi središnje tijelo za javnu nabavu. Polaznicima koji su uspješno položili ispit izdaje se certifikat kojim se potvrđuje posjedovanje znanja i vještina u području javne nabave.

Usavršavanje u području javne nabave (7. srpnja 2022. godine)
novac i olovke

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu dana 7. srpnja 2022. godine organizira cjelodnevno usavršavanje u području javne nabave.

 
03.06.2022, 15:44

Stranice