Skip to content Skip to navigation

Novosti

Natječaj za upis na sveučilišne specijalističke studije

Raspisani su natječaji za upis na sveučilišne specijalističke studije Menadžment poslovnih sustava, Upravljanje sigurnošću i revizija informacijskih sustava te E-učenje u obrazovanju i poslovanju.

 

Obrana završnog specijalističkog rada – Goran Nikšić

U utorak, 16. travnja 2024. godine, pristupnik Goran Nikšić branit će svoj završni specijalistički rad.

 
25.03.2024, 15:24
Produljen je natječaj za upise na doktorski studij i specijalističke studije

Natječaji za upis na Doktorski studij i na specijalističke studije MPS i USIRIS se produžuju do 12. siječnja 2024., dok za EUOP studij natječaj ostaje otvoren do 31. svibnja 2024. 

Privremeni rezultati nakon dopunskih izbora za Studentski zbor FOI-ja
studentski zbor

Izborno povjerenstvo za provođenje izbora za Studentski zbor objavljuje privremene rezultate nakon provedenih dopunskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

POČELA JE NASTAVA ZA DRUGU GENERACIJU STUDENATA SPECIJALISTIČKOG STUDIJA FOI-JA 'E-UČENJE U OBRAZOVANJU I POSLOVANJU'
početak nastave vijećnica FOI

Počela je nastava za drugu generaciju studenata/ica sveučilišnog specijalističkog (poslijediplomskog specijalističkog) studija "E-učenje u obrazovanju i poslovanju". Nositelj studija je Fakultet organizacije i informatike (FOI), a izvodi ga u suradnji s Filozofskim fakultetom u Zagrebu (FFZG) i Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom (CARNET).

 
10.03.2023, 17:01
PRODULJEN ROK ZA UPIS NA POSLIJEDIPLOMSKE SPECIJALISTIČKE STUDIJE FOI-JA

Produljen je rok za upis na poslijediplomske specijalističke studije Menadžment poslovnih sustava i Upravljanje sigurnošću i revizijom informacijskih sustava. Natječaj je otvoren do 28. veljače 2023. godine. Više informacija pogledajte ovdje.

LETAK STUDIJA - MPS

LETAK STUDIJA - USRIS

 

FOI obilježio Europski dan zaštite osobnih podataka - studenti na prijediplomskom studiju predstavili rezultate svojih istraživanja

Na Fakultetu organizacije i informatike ove je godine vrlo aktivno obilježen 28. siječnja -  „Europski dan zaštite osobnih podataka“. Studenti su u okviru novog izbornog kolegija 'Privatnost i osobni podaci' na prijediplomskom studiju Informacijski i poslovni sustavi prezentirali kolegama rezultate svojih istraživanja i nova saznanja o temi, a u Zagrebu na GDPR konferenciji prezentirani su dosezi FOI-ja u razvoju IT rješenja za usklađenje poduzetnika sa zakonodavnim okvirom zaštite osobnih podataka.

Obrana završnog specijalističkog rada – Jelena Vukešin

U ponedjeljak, 23. siječnja 2023. godine, pristupnica Jelena Vukešin branit će svoj završni specijalistički rad.

Obavijest o provođenju sveučilišnog izbornog predmeta „Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom“ u ak. god. 2022./2023.

U nastavku objavljujemo informacije o sveučilišnom izbornom predmetu „Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom“, dostupnom za upis svim studentima koji su upisani na bilo koju sastavnicu (fakultet/akademiju) Sveučilišta u Zagrebu na preddiplomskoj, diplomskoj ili poslijediplomskoj razini studija.

Počela je nastava na novom specijalističkom studiju FOI-ja 'E-učenje u obrazovanju i poslovanju'

Počela je nastava za prvu generaciju studenata/ica novog poslijediplomskog specijalističkog studija "E-učenje u obrazovanju i poslovanju". Nositelj studija je Fakultet organizacije i informatike, a izvodi ga u suradnji s Filozofskim fakultetom u Zagrebu i Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom (CARNET). Uvodno predavanje održano je 25. ožujka u Fakultetskoj vijećnici na FOI-ju.

Stranice