Skip to content Skip to navigation

Novosti

FOI obilježio Europski dan zaštite osobnih podataka - studenti na prijediplomskom studiju predstavili rezultate svojih istraživanja

Na Fakultetu organizacije i informatike ove je godine vrlo aktivno obilježen 28. siječnja -  „Europski dan zaštite osobnih podataka“. Studenti su u okviru novog izbornog kolegija 'Privatnost i osobni podaci' na prijediplomskom studiju Informacijski i poslovni sustavi prezentirali kolegama rezultate svojih istraživanja i nova saznanja o temi, a u Zagrebu na GDPR konferenciji prezentirani su dosezi FOI-ja u razvoju IT rješenja za usklađenje poduzetnika sa zakonodavnim okvirom zaštite osobnih podataka.

PRODULJEN ROK ZA UPIS NA POSLIJEDIPLOMSKE SPECIJALISTIČKE STUDIJE FOI-JA

Produljen je rok za upis na poslijediplomske specijalističke studije Menadžment poslovnih sustava i Upravljanje sigurnošću i revizijom informacijskih sustava. Natječaj je otvoren do 28. veljače 2023. godine. Više informacija pogledajte ovdje.

LETAK STUDIJA - MPS

LETAK STUDIJA - USRIS

 

Obrana završnog specijalističkog rada – Jelena Vukešin

U ponedjeljak, 23. siječnja 2023. godine, pristupnica Jelena Vukešin branit će svoj završni specijalistički rad.

Obavijest o provođenju sveučilišnog izbornog predmeta „Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom“ u ak. god. 2022./2023.

U nastavku objavljujemo informacije o sveučilišnom izbornom predmetu „Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom“, dostupnom za upis svim studentima koji su upisani na bilo koju sastavnicu (fakultet/akademiju) Sveučilišta u Zagrebu na preddiplomskoj, diplomskoj ili poslijediplomskoj razini studija.

Počela je nastava na novom specijalističkom studiju FOI-ja 'E-učenje u obrazovanju i poslovanju'

Počela je nastava za prvu generaciju studenata/ica novog poslijediplomskog specijalističkog studija "E-učenje u obrazovanju i poslovanju". Nositelj studija je Fakultet organizacije i informatike, a izvodi ga u suradnji s Filozofskim fakultetom u Zagrebu i Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom (CARNET). Uvodno predavanje održano je 25. ožujka u Fakultetskoj vijećnici na FOI-ju.

Mjesec kibernetičke sigurnosti na Fakultetu organizacije i informatike
ecsm logo

Svake godine u listopadu obilježava se Europski mjesec kibernetičke sigurnosti. Europski mjesec kibernetičke sigurnosti (ECSM) godišnja je kampanja Europske unije posvećena promicanju kibernetičke sigurnosti među građanima i organizacijama EU-a te pružanju ažuriranih sigurnosnih informacija kroz podizanje svijesti i razmjenu dobrih praksi. Kampanju ECSM koordiniraju Agencija Europske unije za kibernetičku sigurnost (ENISA) i Europska komisija, a podupiru je države članice EU-a i stotine partnera iz Europe i šire.

 
22.10.2021, 14:37
Održana DEEP konferencija
deep konferencija

Od 29. do 30. rujna 2021. godine održana je prva konferencija DEEP – A deeper view into security koja se bavila informacijskom sigurnošću na svim razinama. Stoga su i same aktivnosti konferencije bile organizirane u tri domene: tehnika, operacionalizacija i menadžment.

Održan GEOFOR - Geopolitički forum „Geopolitika rizika u globalnom društvu 21.stoljeća“
GEOFOR

U petak 24. rujna 2021. godine u Zagrebu je održan GEOFOR - Geopolitički forum „Geopolitika rizika u globalnom društvu 21.stoljeća“ u sklopu projekta „Globalno društvo rizika i nova društvena paradigma“. Forum je organizirao Institut za europske i globalizacijske studije, uz suorganizaciju Sveučilišta u Zagrebu, te uz partnerstvo Fakulteta organizacije i informatike te Centra za obrambene i strateške studije Janko Bobetko.

Upisi poslijediplomski doktorski ili specijalistički studij na FOI - ak. god. 2021-2022.

Upišite poslijediplomski doktorski studij Informacijske znanosti ili jedan od tri poslijediplomska specijalistička studija:  Menadžment poslovnih sustava, Upravljanje sigurnošću i revizijom informacijskih sustava i E-učenje u obrazovanju i poslovanju.

Time4Science - izv. prof. dr. sc. Ana Meštrović
time4science logo

U petak, 28. svibnja 2021. s početkom u 10:00 održat će se online predavanje izv. prof. dr. sc Ane Meštrović na temu "Primjena postupaka iz područja umjetne inteligencije za bolje razumijevanje infodemije".

Stranice