Skip to content Skip to navigation

Novosti

Čak 16 popunjenih radionica na Workshop Days u organizaciji CPSRK-a
Centar za podršku studentima i razvoj karijera FOI je u suradnji s poduzećima organizira Workshop Days 2023 s čak 16 stručnih radionica. Drugi Workshop Days održani su u tjednu od 17. do 20. travnja 2023. godine. Više detalja u nastavku.
Prilika za studente - prijava za međunarodnu ljetnu školu Erasmus+ projekta DEMO
DEMO logo

Zainteresirani ste za nove prilike, nova znanja, iskustva, putovanja i poznanstva? Sudjelujte na međunarodnoj ljetnoj školi „Digital Platform Enterprise Summer School“ koja će se održati u srpnju ove godine u Bukureštu, Rumunjska.

Privremeni rezultati nakon dopunskih izbora za Studentski zbor FOI-ja
studentski zbor

Izborno povjerenstvo za provođenje izbora za Studentski zbor objavljuje privremene rezultate nakon provedenih dopunskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

Obavijest za studente diplomskih i doktorskog studija FOI-ja - ljetna škola NEMO 2023 u Beču

U razdoblju od 17. do 28. srpnja 2023. OMiLAB (Open Models Laboratory) na Sveučilištu u Beču organizira 9. NEMO ljetnu školu o konceptualnom modeliranju pod motom “Become a digital leader!”.

Raspored kolokvija za ljetni semestar ak. godine 2022./2023.

U nastavku objavljujemo raspored kolokvija za ljetni semestar akademske godine 2022./2023.
 

Studenti, prijavite se u Program studentskog poduzetništva!

Želiš li saznati više o poduzetništvu, razvijati vlastite projekte, povezati se s iskusnim poduzetnicima i pod njihovim mentorstvom obavljati stručnu praksu u kompaniji? Pozivamo sve studente završnih godina studija (4. ili 5. godine) da se prijave u Program studentskog poduzetništva i steknu vještine potrebne za profesionalni razvoj, a pritom i osvoje vrijedne novčane nagrade!

KANDIDATURE ZA STUDENTSKI ZBOR SVEUČILIŠTA U ZAGREBU I STUDENTSKI ZBOR FOI-ja

Izborno povjerenstvo za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor FOI-ja objavljuje da će kandidature za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike primati 7. i 8. ožujka 2023. u terminima od 12:00 do 14:00 sati.

Kolegiji koji se neće izvoditi u ljetnom semestru 2022./2023.

Objavljujemo izborne kolegije koji se neće izvoditi u ljetnom semestru akademske godine 2022./2023.

POČETAK GODINE NA FOI-ju PONOVNO U ZNAKU OBRANE WBL PROJEKATA

Nastavlja se dobra praksa s provedbom modela učenja kroz rad (eng. WBL - Work Based Learning) na FOI-ju. Studenti prijediplomskog studija 'Informacijski i poslovni sustavi' te Diplomskog studija informatike su se tijekom ovog semestra akademske godine 2022./2023. rado uključili u projektne zadatke koji se na nastavi pojedinih kolegija provode u okviru redovne nastave upravo prema tom modelu. U nastavku pogledajte na kojim su problemskim zadacima, s mentorima iz tvrtki i mentorima profesorima FOI-ja, radili studenti informatičkog studija tijekom zimskog semestra ak. godine 2022./2023.

Održana završna konferencija projekta 'Study4Career' u Trakošćanu

Gotovo stotinu sudionika iz akademskog i gospodarskog sektora došlo je čuti primjere dobre prakse u provođenju inovativnih pristupa nastavnim i nenastavnim aktivnostima usmjerenim prema ranom razvoju karijera studenata, koji su predstavljeni na završnoj konferenciji projekta "Study4Career" u Trakošćanu.

Stranice