Skip to content Skip to navigation

Novosti

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike Varaždin je raspisao Natječaj za upis studenata na poslijediplomske specijalističke studije 'Menadžment poslovnih sustava' i 'Upravljanje sigurnošću i revizijom informacijskih sustava'. Natječaj je produljen do 15. prosinca 2019. godine.

U petak, 27. rujna 2019. godine na Fakultetu organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu održana je 6. promocija diplomanata specijalističkih poslijediplomskih studija Fakulteta organizacije i informatike.

 
20.09.2019, 09:29

U četvrtak 12. rujna 2019. godine pristupnica Kristina Maršić branit će svoj završni specijalistički rad.

U ponedjeljak, 22. srpnja 2019. godine, pristupnica Maja Marčec branit će svoj završni specijalistički rad.

 
16.07.2019, 15:14

U utorak 18. lipnja 2019. godine, pristupnica Romana Petričević branit će svoj završni specijalistički rad.

Poštovane studentice i studenti,
nastavlja se redovito anketiranje studenata u svrhu procjene nastavnika na Fakultetu organizacije i informatike na predmetima ljetnog semestra. Anketa je dobrovoljna i anonimna, a više detalja o njoj možete pročitati ovdje.

U okviru projekta Time 4 Science u organizaciji Fakulteta orgranizacije i informatike, u utorak 7. svibnja, u Vijećnici FOI-ja predavanje je održao urednik i predavač Robert McKenzie. Na predavanju pod nazivom "Academic Writing: A Brief Overview”, studentima i profesorima FOI-ja McKenzie je prenio svoje znanje i iskustvo s ciljem usavršavanja akademskog pisanja.

Radionica će se održati u informatičkoj učionici TICM-a na adresi Bana Josipa Jelačića 22b Čakovec, 28. veljače 2019. godine s početkom u 9:00 sati. Prijava na radionicu moguća je na ovom linku.

Od ponedjeljka, 07. siječnja 2019. godine započinje drugi dio redovitog anketiranja studenata u svrhu procjene nastavnika na Fakultetu organizacije i informatike na predmetima zimskog semestra.

Od srijede 28. studenog 2018. godine započinje redovito anketiranje studenata u svrhu procjene nastavnika na Fakultetu organizacije i informatike na predmetima zimskog semestra. 

Stranice