Skip to content Skip to navigation

Novosti

Produljen natječaj za upis na poslijediplomske specijalističke studije
Upisi specijalistički FOI 2021

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike produljuje Natječaj za upis studenata na Poslijediplomske specijalističke studije Menadžment poslovnih sustava, Upravljanje sigurnošću i revizijom informacijskih sustava i E-učenje u obrazovanju i poslovanju. Više informacija pročitajte u nastavku.

 
18.10.2022, 09:41
Obavijest o provođenju sveučilišnog izbornog predmeta „Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom“ u ak. god. 2022./2023.

U nastavku objavljujemo informacije o sveučilišnom izbornom predmetu „Vršnjačka potpora studentima s invaliditetom“, dostupnom za upis svim studentima koji su upisani na bilo koju sastavnicu (fakultet/akademiju) Sveučilišta u Zagrebu na preddiplomskoj, diplomskoj ili poslijediplomskoj razini studija.

Počela je nastava na novom specijalističkom studiju FOI-ja 'E-učenje u obrazovanju i poslovanju'

Počela je nastava za prvu generaciju studenata/ica novog poslijediplomskog specijalističkog studija "E-učenje u obrazovanju i poslovanju". Nositelj studija je Fakultet organizacije i informatike, a izvodi ga u suradnji s Filozofskim fakultetom u Zagrebu i Hrvatskom akademskom i istraživačkom mrežom (CARNET). Uvodno predavanje održano je 25. ožujka u Fakultetskoj vijećnici na FOI-ju.

Produljen rok za upis na poslijediplomske specijalističke studije FOI-ja

Produljen je rok za upis na poslijediplomske specijalističke studije Menadžment poslovnih sustava i Upravljanje sigurnošću i revizijom informacijskih sustava. Natječaj je otvoren do 15. ožujka 2022. godine.

 

Mjesec kibernetičke sigurnosti na Fakultetu organizacije i informatike
ecsm logo

Svake godine u listopadu obilježava se Europski mjesec kibernetičke sigurnosti. Europski mjesec kibernetičke sigurnosti (ECSM) godišnja je kampanja Europske unije posvećena promicanju kibernetičke sigurnosti među građanima i organizacijama EU-a te pružanju ažuriranih sigurnosnih informacija kroz podizanje svijesti i razmjenu dobrih praksi. Kampanju ECSM koordiniraju Agencija Europske unije za kibernetičku sigurnost (ENISA) i Europska komisija, a podupiru je države članice EU-a i stotine partnera iz Europe i šire.

 
22.10.2021, 14:37
Održana DEEP konferencija
deep konferencija

Od 29. do 30. rujna 2021. godine održana je prva konferencija DEEP – A deeper view into security koja se bavila informacijskom sigurnošću na svim razinama. Stoga su i same aktivnosti konferencije bile organizirane u tri domene: tehnika, operacionalizacija i menadžment.

Održan GEOFOR - Geopolitički forum „Geopolitika rizika u globalnom društvu 21.stoljeća“
GEOFOR

U petak 24. rujna 2021. godine u Zagrebu je održan GEOFOR - Geopolitički forum „Geopolitika rizika u globalnom društvu 21.stoljeća“ u sklopu projekta „Globalno društvo rizika i nova društvena paradigma“. Forum je organizirao Institut za europske i globalizacijske studije, uz suorganizaciju Sveučilišta u Zagrebu, te uz partnerstvo Fakulteta organizacije i informatike te Centra za obrambene i strateške studije Janko Bobetko.

Upisi poslijediplomski doktorski ili specijalistički studij na FOI - ak. god. 2021-2022.

Upišite poslijediplomski doktorski studij Informacijske znanosti ili jedan od tri poslijediplomska specijalistička studija:  Menadžment poslovnih sustava, Upravljanje sigurnošću i revizijom informacijskih sustava i E-učenje u obrazovanju i poslovanju.

Time4Science - izv. prof. dr. sc. Ana Meštrović
time4science logo

U petak, 28. svibnja 2021. s početkom u 10:00 održat će se online predavanje izv. prof. dr. sc Ane Meštrović na temu "Primjena postupaka iz područja umjetne inteligencije za bolje razumijevanje infodemije".

Početak nastave za polaznike poslijediplomskog specijalističkog studija „Upravljanje sigurnošću i revizija informacijskih sustava“.

U utorak 6. travnja 2021. godine započela je nastava za 3. generaciju polaznika poslijediplomskog specijalističkog studija „Upravljanje sigurnošću i revizija informacijskih sustava“.

 
07.04.2021, 14:12

Stranice