Skip to content Skip to navigation

Novosti

Zaklada Novo Sutra objavila je Natječaj za stipendiranje studenata za ak. godinu 2020./2021. Konkurirati natječaju mogu studenti 2. i 3. godine preddiplomskog te 1. godine diplomskog studija (ili 4.godine integriranog studija). Detalje natječaja provjerite u nastavku.

Pozivamo vas na predavanje gosta predavača Luke Pavlovića koji radi kao portfolio menadžer u Allianz Invest društvu za upravljanje investicijskim fondovima d.o.o., a koji će ukratko predstaviti društvo u kojem radi, kojim se sve poslovima bavi te kako zapravo investicijski fondovi funkcioniraju. Predavanje će se održati u ponedjeljak, 25. svibnja 2020. godine s početkom u 14:15 sati, putem BigBlueButton (BBB) konferencijskog video poziva dostupnog na poveznici.

 
21.05.2020, 13:53

U ponedjeljak 18. svibnja 2020. mladi poduzetnik i učenik zagrebačke gimnazije Filip Hercig, a ujedno i direktor Mundus-a (Education with Mundus) održao je pozvano predavanje u sklopu nastave na predmetu 'Mala i srednja poduzeća u Europskoj uniji'. Predavanje je bilo namijenjeno studentima diplomskog studija Ekonomika poduzetništva.

 
19.05.2020, 15:39

Poštovane kolegice i kolege, u nastavku objavljujemo raspored kolokvija. On je okviran, a način njihovog provođenja ovisi o trenutnoj situaciji. Detaljne informacije vezane uz kolokvije dobit ćete od svojih nastavnika.

Poštovane studentice i studenti, prema uputama MZO i odluci rektora Sveučilišta u Zagrebu, na Fakultetu organizacije i informatike nastava će se do 29. ožujka 2020. godine odvijati na daljinu putem sustava za e-učenje (https://elf.foi.hr/). Molimo vas da ozbiljno shvatite prelazak na ovaj oblik izvođenja nastave, kako biste uspješno savladali ishode učenja.

Poštovane kolegice i kolege, temeljem broja upisanih studenata, a sukladno važećim pravilnicima o sveučilišnim studijima, u nastavku pročitajte na kojim se izbornim predmetima nastava u ljetnom semestru akademske godine 2019./20. na sveučilišnim preddiplomskim studijima neće izvoditi.

 
25.02.2020, 09:01

Objavljeni su preliminarni rasporedi za preddiplomske i diplomske sveučilišne studije te za stručni studij PITUP Varaždin.

Nalazite se pred završetkom preddiplomskog studija i razmišljate u kojem smjeru krenuti dalje? U nastavku pročitajte zašto je dobro upisati diplomski studij i koje opcije Vam nudi Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu!

 
18.02.2020, 15:15

U utorak, 18. veljače 2020. godine u 11.00 sati u dvorani 1 na FOI 1 bit će održana tribina za studente na kojoj će biti predstavljene izmjene pravilnika o studijima i nove odluke vezane uz ispitne rokove te kriterije i kompetencije za upis na diplomski studij. Predviđeno trajanje tribine je 1 sat.

Objavljen je raspored upisa u ljetni semestar za akademsku godinu 2019./2020. za preddiplomske i diplomske studije Fakulteta organizacije i informatike.

Stranice