Skip to content Skip to navigation

Novosti

Drage studentice i studenti!
Obavještavamo vas da je u aplikaciji FOI nastava dostupan preliminarni raspored nastave za zimski semestar akademske godine 2020./2021., za sve studije za koje se nastava održava u Varaždinu. Finalni raspored bit će definiran do sredine listopada te objavljen u aplikaciji FOI nastava.

Poštovane studentice i studenti, uoči početka nove akademske godine 2020./2021. objavljujemo pismo dekanice prof. dr. sc. Nine Begičević Ređep studentima Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.

Poštovane studentice i studenti, obzirom na situaciju vezanu uz pandemiju koronavirusa, donosimo vam upute za organizaciju i provođenje nastave za studente na Fakultetu organizacije i informatike, Sveučilišta u Zagrebu u zimskom semestru ak. godine 2020./2021. koje možete pročitati ovdje.

 

 

Poštovane studentice i studenti, u nastavku objavljujemo sve informacije o upisima na preddiplomske i diplomske studije te o upisima u više godine studija Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu.
 

U nastavku pročitajte više informacija i detaljnije upute o upisima u više godine studija Fakulteta organizacije i informatike.

U virtualnom okruženju danas, 3. rujna 2020. je održan drugi Webinar o upisima na diplomske studije. Prodekanica za nastavu i studente prof. dr. sc. Sandra Lovrenčić, prodekan za studijske programe prof. dr. sc. Dragutin Kermek te stručni suradnici iz referade i FOI-jevog Centra za podršku studentima i razvoj karijera upoznali su sve zainteresirane studente s izmjenama vezanim uz uvjete upisa na diplomske studije i razlikovnu godinu, a bila je to prilika studentima da postave sva svoja pitanja i dobiju odgovor u realnom vremenu.

Poštovane studentice i studenti, prijave i upisi u prvu godinu diplomskih studija odvijaju se na daljinu u sustavu FOI Upisi. Prijave za upis u sustavu FOI Upisi bit će otvorene od 20. kolovoza 2020. u 8.00 sati do 21. rujna 2020. u 15.00 sati, a detaljne upute bit će objavljene naknadno. Više detalja pročitajte u nastavku.

 
28.07.2020, 16:27

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za upis studenata u I. godinu diplomskog studija u ak. godini 2020./2021. Natječaj objavljujemo u nastavku.

Fakultet organizacije i informatike je u srijedu, 15. srpnja 2020. održao Webinar o upisima na diplomske studije. Prodekanica za nastavu i studente prof. dr. sc. Sandra Lovrenčić i prodekan za studijske programe prof. dr. sc. Dragutin Kermek te stručna suradnica u FOI-jevom Centru za podršku studentima i razvoj karijera Romina Kućar upoznali su više od 160 zainteresiranih studenta iz cijele Hrvatske s izmjenama vezanim uz uvjete upisa na diplomske studije i razlikovnu godinu, a uz to su dobili i odgovore na sva pitanja u realnom vremenu.

Zaklada Novo Sutra objavila je Natječaj za stipendiranje studenata za ak. godinu 2020./2021. Konkurirati natječaju mogu studenti 2. i 3. godine preddiplomskog te 1. godine diplomskog studija (ili 4.godine integriranog studija). Detalje natječaja provjerite u nastavku.

Stranice