Skip to content Skip to navigation

Novosti

Tribina o upisima na diplomske studije FOI-ja

Pozivamo sve studentice i studente na informativnu tribinu o upisima na diplomske studije FOI-ja (Diplomski studij informatike i Diplomski studij Ekonomika poduzetništva), koja će biti održana u četvrtak, 24. kolovoza 2023. u 11:00 sati putem online platforme BBB. Pristupiti mogu svi zainteresirani pojedinci koji žele upisati diplomske studije na FOI-ju putem ove poveznice. Broj mjesta za tribinu nije ograničen.
 

Upis studenata na diplomske studije - ak. god. 2023./2024.

Poštovane studentice i studenti, prijave i upisi u prvu godinu diplomskih studija odvijaju se na daljinu u sustavu FOI Upisi. Prijave za upis u sustavu FOI Upisi bit će otvorene od 28. kolovoza 2023. u 8.00 sati do 19. rujna 2023. u 14.00 sati. Više detalja pročitajte u nastavku.

 
21.07.2023, 12:52
Početak nastave u novoj akademskoj godini 2023./2024.

Poštovane kolegice i kolege, objavljen je novi akademski kalendar za sve studije FOI-ja za akademsku godinu 2023./2024. Početak nastave predviđen je za 2. listopada 2023.

Promovirana 482 FOI-jeva prvostupnika/ca i magistra/ica

U petak, 30. lipnja i u subotu, 1. srpnja 2023., u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu održana je svečana promocija prvostupnica i prvostupnika informatike i ekonomije te prvostupnica i prvostupnika poslovne informatike, kao i magistrica i magistara informatike i ekonomije Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu. Ove godine FOI je promovirao 482 promoventa.

Prijavite svoju projektnu ideju na natječaju EUI - Innovative Actions (EUI-IA)
EUI vizual

Fakultet organizacije i informatike u suradnji s Gradom Varaždinom poziva studente da pokažu svoju inovativnost i kreativnost u jednom od tri područja interesa s ciljem prikupljanja projektnih ideja na natječaju EUI – Innovative Actions (EUI-IA) i motiviranja studenata na razvoj projektnih rješenja za primjenu u urbanom centru, koja su po svom karakteru inovativna i kao takva do sada nisu primjenjivanja u zemljama EU.

Diplomski rad FOI-jeve alumni studentice Doroteje Golubić proglašen najboljim iz područja računovodstva, revizije i financija u 2022. godini

Diplomski rad FOI-jeve alumni studentice Doroteje Golubić pod nazivom 'Utjecaj upravljanja ciklusom konverzije novca na profitabilnost srednje velikih i velikih poduzeća u razredu djelatnosti hiteli i sličan smještaj u Republici Hrvatskoj' proglašen je najboljim iz područja računovodstva, revizije i financija u 2022. godini. Mentorica joj je bila dr. sc. Dina Korent.

 
19.06.2023, 11:44
Terenska nastava studenata Ekonomike poduzetništva u Zagrebu

Studenti Diplomskog studija Ekonomika poduzetništva koji polaze kolegij Upravljanje institucionalnim investitorima su danas, 2. lipnja 2023., u pratnji prof. dr. sc. Marine Klačmer Čalopa i asistentice dr. sc. Ivane Kokotec Đunđek posjetili Zagrebačku burzu i tvrtku Arbona u Zagrebu.

Održane radionice „Internacionalizacija“ i „Etičnost, odgovornost i održivost“ u sklopu pripreme za EFMD (European Foundation for Management Development) akreditaciju diplomskog studija Ekonomika poduzetništva

Dana 15. svibnja 2023. godine za nastavnike i suradnike Diplomskog studija Ekonomika poduzetništva, ali i ostale zainteresirane održane su radionice „Internacionalizacija“ te „Etičnost, odgovornost i održivost“.

 
16.05.2023, 14:52
Čak 16 popunjenih radionica na Workshop Days u organizaciji CPSRK-a
Centar za podršku studentima i razvoj karijera FOI je u suradnji s poduzećima organizira Workshop Days 2023 s čak 16 stručnih radionica. Drugi Workshop Days održani su u tjednu od 17. do 20. travnja 2023. godine. Više detalja u nastavku.
Prilika za studente - prijava za međunarodnu ljetnu školu Erasmus+ projekta DEMO
DEMO logo

Zainteresirani ste za nove prilike, nova znanja, iskustva, putovanja i poznanstva? Sudjelujte na međunarodnoj ljetnoj školi „Digital Platform Enterprise Summer School“ koja će se održati u srpnju ove godine u Bukureštu, Rumunjska.

Stranice