Skip to content Skip to navigation

Novosti

Objavljeni su preliminarni rasporedi za preddiplomske i diplomske sveučilišne studije te za stručni studij PITUP Varaždin.

Podsjećamo studente prediplomskih sveučilišnih studija 'Informacijski sustavi', 'Poslovni sustavi' i 'Ekonomika poduzetništva', stručnog studija 'Primjena informacijske tehnologije u poslovanju' te diplomskih studija informatike i 'Ekonomike poduzetništva' na datume i postupak upisa u više godine studija.

U nastavku pročitajte sve važne informacije vezane za upis u prvu godinu Diplomskog sveučilišnog studija informatike i Diplomskog sveučilišnog studija Ekonomike poduzetništva.

 
26.08.2019, 15:27

Poštovane studentice i studenti,
nastavlja se redovito anketiranje studenata u svrhu procjene nastavnika na Fakultetu organizacije i informatike na predmetima ljetnog semestra. Anketa je dobrovoljna i anonimna, a više detalja o njoj možete pročitati ovdje.

U ponedjeljak 20. svibnja 2019. godine u dvorani 9 na FOI 2 u sklopu predmeta na diplomskom studiju „Napredne Web tehnologije i servisi“ održava se tradicionalni „Dan struke na NWTiS-u“.

 
16.05.2019, 08:18

Poštovane studentice i studenti,


počinje redovito anketiranje studenata u svrhu procjene nastavnika na Fakultetu organizacije i informatike na predmetima ljetnog semestra.

Objavljen je raspored kolokvija u ljetnom semestru 2018./19. za preddiplomske studije IS/PS, preddiplomski studij EP, Preddiplomski studij PITUP te diplomske studije Informatike i Ekonomike poduzetništva.

U nastavku pročitajte obavijest vezano uz izborne predmete u ljetnom semestru 2018./2019.

 
01.03.2019, 13:44

Centar za podršku studentima i razvoj karijera je u ponedjeljak, 4. ožujka 2019. godine u Info Chill Zoni (podrum Fakulteta) održao Tribinu za studente završnih godina diplomskih studija Informatike, Ekonomike poduzetništva i stručnog studija PITUP.

Objavljeni su preliminarni rasporedi za preddiplomske i diplomske sveučilišne studije te za stručni studij PITUP. Raspored nastave objavljen je u aplikaciji nastava.foi.hr.

Stranice