Skip to content Skip to navigation

Novosti

Raspored kolokvija za ljetni semestar 2023./2024.

Objavljen je raspored kolokvija u ljetnom semestru akademske godine 2023./2024. za prijediplomske i diplomske studije te za stručni studij ITDP/PITUP Varaždin. 

Upisi u ljetni semestar ak. godine 2023./2024.

Upisi u ljetni semestar provode se online preko Studomata, aplikacije FOI Upisi i sustava FOI Pay od 12. do 23. veljače 2024.

Raspored kolokvija za zimski semestar 2023./2024.

Objavljen je raspored kolokvija u zimskom semestru akademske godine 2023./2024. za prijediplomske i diplomske studije te za stručni studij ITDP/PITUP Varaždin. 

Promovirana 473 FOI-jeva prvostupnika/ca i magistra/ica

U petak, 1. prosinca i u subotu, 2. prosinca 2023., u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu održana je svečana promocija prvostupnica i prvostupnika informatike i ekonomije te prvostupnica i prvostupnika poslovne informatike, kao i magistrica i magistara informatike i ekonomije Sveučilišta u Zagrebu Fakulteta organizacije i informatike. Ove ak. godine FOI je promovirao 473 promoventa.

Svečana promocija prvostupnika i magistara FOI-ja

Promocije sveučilišnih prvostupnika, prvostupnika poslovne informatike te sveučilišnih magistara Sveučilišta u Zagrebu, Fakulteta organizacije i informatike održat će se 1. i 2. prosinca 2023. godine u Koncertnoj dvorani HNK-a Varaždin. Raspored prema studijima pogledajte u nastavku.

Početak nastave u novoj akademskoj godini 2023./2024.

Poštovane kolegice i kolege, objavljen je novi akademski kalendar za sve studije FOI-ja za akademsku godinu 2023./2024. Početak nastave predviđen je za 2. listopada 2023.

Promovirana 482 FOI-jeva prvostupnika/ca i magistra/ica

U petak, 30. lipnja i u subotu, 1. srpnja 2023., u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu održana je svečana promocija prvostupnica i prvostupnika informatike i ekonomije te prvostupnica i prvostupnika poslovne informatike, kao i magistrica i magistara informatike i ekonomije Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu. Ove godine FOI je promovirao 482 promoventa.

Prijavite svoju projektnu ideju na natječaju EUI - Innovative Actions (EUI-IA)
EUI vizual

Fakultet organizacije i informatike u suradnji s Gradom Varaždinom poziva studente da pokažu svoju inovativnost i kreativnost u jednom od tri područja interesa s ciljem prikupljanja projektnih ideja na natječaju EUI – Innovative Actions (EUI-IA) i motiviranja studenata na razvoj projektnih rješenja za primjenu u urbanom centru, koja su po svom karakteru inovativna i kao takva do sada nisu primjenjivanja u zemljama EU.

Čak 16 popunjenih radionica na Workshop Days u organizaciji CPSRK-a
Centar za podršku studentima i razvoj karijera FOI je u suradnji s poduzećima organizira Workshop Days 2023 s čak 16 stručnih radionica. Drugi Workshop Days održani su u tjednu od 17. do 20. travnja 2023. godine. Više detalja u nastavku.
Prilika za studente - prijava za međunarodnu ljetnu školu Erasmus+ projekta DEMO
DEMO logo

Zainteresirani ste za nove prilike, nova znanja, iskustva, putovanja i poznanstva? Sudjelujte na međunarodnoj ljetnoj školi „Digital Platform Enterprise Summer School“ koja će se održati u srpnju ove godine u Bukureštu, Rumunjska.

Stranice