Skip to content Skip to navigation

Novosti

Konačni rezultati izvanrednih izbora za Studentski zbor FOI-ja

Izborno povjerenstvo za provođenje studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje konačne rezultate izbora za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

 
11.04.2017, 13:09
Privremeni rezultati izbora za Studentski zbor FOI-ja

Izborno povjerenstvo za provođenje studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje Privremene rezultate izbora za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

 
30.03.2017, 09:13
Obavijest o biračkim mjestima za izbor predstavnika u Studentski zbor Sveučilišta i FOI-ja

Izborno povjerenstvo za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje obavijest o biračkim mjestima za Studentske izbore koji će se održati 28. i 29. ožujka 2017. godine.

Prihvaćene i odbačene kandidature za predstavnike Studentskog zbora FOI-ja

Izborno povjerenstvo za provođenje Studentskih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike objavljuje prihvaćene i odbačene kandidature za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike.

 
20.03.2017, 09:30
Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor FOI-ja 2017.

Na temelju Odluke rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa, u utorak i srijedu 28. i 29. ožujka 2017. održavat će se izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica. Glasačka mjesta bit će otvorena oba dana od 8 do 20 sati.