Skip to content Skip to navigation

WELCOME WEEK - Tjedan dobrodošlice za dolazne inozemne studente

Objavljeno: 20.09.2019

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja u tjednu od 23. do 27. rujna 2019. godine organizira Welcome week for international students za studente s europskih partnerskih sveučilišta koji će na FOI-ju studirati u zimskom semestru ak. godine 2019./20. 

Na Fakultetu organizacije i informatike će u zimskom semestru ak. godine 2019./20. studirati 10-ero studenata s nekoliko partnerskih sveučilišta – EPITECH, Pariz (4 studenta), Sveučilište u Portu, Portugal (2 studenta), Sveučilište u Žilini, Slovačka (2 studenta), Sveučilište u Sevilli, Španjolska (1 student), Sveučilište u Skadru, Albanija (1 student).

Kako bi se studenti osjećali dobrodošlo te se upoznali s fakultetom, gradom, našim nastavnicima i studentima, Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja za njih organizira tzv. tjedan dobrodošlice (program se nalazi u nastavku vijesti).

Osim pozdrava, uvodne prezentacije o FOI-ju i predstavljanja predmeta na engleskom, za studente organiziramo niz aktivnosti poput turističkog razgledavanja Varaždina, Croatian evening - druženja sa studentima FOI-ja uz kušanje hrvatskih jela te odlazak u varaždinski Escape room.

Studentima želimo toplu dobrodošlicu na FOI, a zainteresirane nastavnike i studente FOI-ja pozivamo da nam se pridruže!