Skip to content Skip to navigation

Uskoro 'CASE 2023' - FOI je brončani partner konferencije!

Objavljeno: 06.02.2023

Konferencija o razvoju poslovnih i informatičkih sustava CASE 2023 održat će se u Mozaik event centru u Zagrebu, 20. i 21. veljače. Brončani partner konferencije u koju se mogu uključiti i studenti je Fakultet organizacije i informatike.

CASE2023 je konferencija namijenjena je donosiocima odluka i IT profesionalcima koji se bave poslovnim i tehnološkim aspektima razvoja informacijskih sustava, u organizaciji tvrtke CASE.

Teme konferencije su:

  • MODELIRANJE, PROJEKTIRANJE I RAZVOJ
  • PROGRAMIRANJE I SIGURNOST

I ove godine očekuje se prisustvovanje brojnih polaznika, koji će moći odslušati predavanja, uz brojne popratne događaje poput radionica, panel rasprava.

Središnje teme ovogodišnje konferencije su digitalna transformacija, umjetna inteligencija, inteligentni gradovi, programski jezici, sigurnost aplikacija, privacy by design, IoT, mobilna rješenja

Sudionici konferencije dobiti će konferencijske materijale, poklone sponzora, kao i priliku da sudjeluju na bogatoj nagradnoj igri!

Svi registrirani polaznici konferencije će dobiti on-line pristup snimljenim predavanjima, na način da se prijave na ovaj portal s lozinkom koju su dobili na e-mail nakon registracije.

Više informacija nalazi se na službenoj stranici konferencije CASE 2023.

CASE 2023 AGENDA

CASE 2023 POZIVNICA ZA STUDENTE