Skip to content Skip to navigation

U tijeku su prijave za Event management contest

Otvorene su prijave za Event management contest, natjecanje u osmišljavanju promotivnih aktivnosti za premium brend proizvoda. Natječaj je otvoren za sve studente (redovni i izvanredni studenti) preddiplomskih i diplomskih studija sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova (veleučilišta i visokih škola) u Republici Hrvatskoj. Prijave su otvorene do 29. studenoga 2015. godine.

Ako si se barem jednom u životu zamislio/la u ulozi organizatora događaja ili te zanima područje event managementa i marketinga ovo je idealna prilika da se okušaš u praksi!

Event management contest je studentsko natjecanje u osmišljavanju promotivnh aktivnosti za premium brend viskija „The Famous Grouse“. Stoga, stavi se u ulogu brand managera, osmisli razna tematska događanja i edukativna događanja te promociju kroz društvene mreže s ciljem podizanja svijesti o brendu proizvoda.

Najbolje rješenje osvojit će novčanu nagradu u vrijednosti 1000 eura i mogućnost daljnje realizacije ideje s Coca-Colom. Svi sudionici koji predaju rješenje ostvaruju pak mogućnost dobivanja prakse u Coca Cola kompaniji te ostvajaju certifikat za sudjelovanje na natjecanju.

Na natjecanju možeš sudjelovati ako si redovan ili izvanredan student koji studira na području Republike Hrvatske. Prijavi se na: https://www.estudent.hr/event-management-contest/#prijave_tab

Za više informacija o natjecanju pošalji e-mail na: famous@estudent.hr

  web_header