Skip to content Skip to navigation

Tribina za brucoše

Objavljeno: 27.01.2017

Kako bismo brucošima olakšali koračanje kroz prvu godinu, Centar za podršku studentima i razvoj karijera u suradnji s prodekanicom za nastavu, doc.dr.sc. Renatom Mekovec, organizira predstavljanje za brucoše koje će se održati u srijedu, 1. veljače 2017. godine od 17:00 do 18:30 sati u dvorani 1 na FOI1.

Tribina za brucoše posebno će biti posvećena pitanju upisa u novi semestar, organizaciji planera studija te pitanju izbornih predmeta.

Osim toga, u slučaju da ste propustili prvo predstavljanje za brucoše, koje se održalo u rujnu prošle godine (na početku prvog semestra), sada ćete ponovno imati priliku postaviti jedinstvena pitanja te saznati sve što vas zanima vezano uz studij na FOI-ju.

Pozivamo brucoše svih studija (preddiplomski studiji Informacijski/Poslovni sustavi, Ekonomika poduzetništva i PITUP) da se odazovu u što većem broju kako bi bili u toku s najvažnijim informacijama, ključnima za uspješan početak studentskog života .

Za sva dodatna pitanja kontaktirajte nas e-mailom na cpsrk@foi.hr ili potražite dodatne informacije na portalu cpsrk.foi.hr.