Skip to content Skip to navigation

Svečana promocija – u lipnju 2021.

Objavljeno: 25.03.2021

S obzirom na specifične okolnosti vezane uz COVID-19 te u skladu s donesenim protuepidemijskim mjerama obavještavamo studente koji su obranili svoj završni ili diplomski rad, da Fakultet planira održati svečane promocije prvostupnika i magistara krajem lipnja 2021. godine kada će vremenske prilike dozvoljavati promociju na otvorenom odnosno vjerujemo do kada će se epidemiološka situacija značajno popraviti.

Poštovane kolegice i kolege, dragi naši FOI alumni,

na početku, nadamo se da ste dobro, da ste unatoč neizvjesnostima kojima smo svakodnevno okruženi pronašli posao te da ste nakon studija uspješno započeli svoju profesionalnu karijeru.

Obranom vaših završnih i diplomskih radova, kako na sveučilišnim studijskim programima, tako i na stručnom studiju u Varaždinu, Zaboku, Križevcima ili Sisku u proteklom razdoblju zasluženo ste stekli akademski naziv koji vam pripada. Veliki je to uspjeh na koji trebate biti ponosni, a na koji su vjerujemo ponosni i vaši roditelji, rodbina i prijatelji.

Promocija je svečan i poseban čin te bismo ga htjeli podijeliti s vama u Varaždinu. S obzirom da trenutna epidemiološka situacija još uvijek nije zadovoljavajuća, želimo vas obavijestiti da promociju planiramo za kraj lipnja 2021. kada će vremenske prilike dozvoljavati promociju na otvorenome, a vjerujemo i kada će epidemiološki uvjeti biti povoljniji nego su danas.   

S primarnom brigom o dobrobiti svih vas i vaših gostiju veselimo se susretu u lipnju. Pratite naše stranice i društvene mreže preko kojih ćemo pravovremeno prenijeti sve najvažnije informacije.

Ako vam za zapošljavanje u inozemstvu nije dovoljno uvjerenje o završetku studija koje ste dobili odmah nakon obrane vašeg rada, nego vam je potrebna diploma, molimo da se obratite prodekanici za nastavu i studente, prof. dr. sc. Sandri Lovrenčić (sandra.lovrencic@foi.unizg.hr).

S poštovanjem,

Uprava FOI