Skip to content Skip to navigation

Sudjelujte u posjeti poduzećima Poslovna inteligencija i Omega Software u Zagrebu

Objavljeno: 21.01.2020

U petak, 31. siječnja 2020. godine, Centar za podršku studentima i razvoj karijera FOI-ja vodi vas u posjetu poduzećima Poslovna inteligencija i Omega Software u Zagrebu! Posjeta je otvorena za studente svih godina i smjerova studija, a posebno za studente završne godine preddiplomskog i studente diplomskih studija koje uskoro očekuje ulazak na tržište rada.

Plan posjete poduzeću Poslovna inteligencija

9:30 - Prijava sudionika i okupljanje uz kavu
9:45 - Kratko predstavljanje Poslovne inteligencije i obilazak prostora
10:15 - Što nudimo našim zaposlenicima iz perspektive bivših polaznika BIRD akademije?
10:30 - Tehnologije i projekti u Business Analytics odjelu
10:50 - Tehnologije i projekti u Data Management odjelu
11:10 - Instagram nagradna igra info i pauza za kavu
11:20 - Tehnologije i projekti u Microsoft odjelu
11:40 - Tehnologije i projekti u Innovations & Development odjelu
12:00 - Tehnologije i projekti u Data Privacy odjelu
12:20 - Kako nam se priključiti – BIRD Academy Internship program

Više o poduzeću Poslovna inteligencija

Poslovna inteligencija d.o.o. je vodeća tvrtka za implementaciju analitičkih sustava i strateški ICT konzalting u jugoistočnoj Europi, a pruža usluge implementacije skladišta podataka, analitike velikih podataka, integracija podataka, poslovne inteligencije, rudarenja podataka, planiranja i budžetiranja, financijske konsolidacije, upravljanja rezultatima poslovanja, upravljanja rizikom i upravljanja matičnim podacima.

Iskustvo u poslovnim procesima odnosi se na srednje i velike tvrtke unutar različitih grana poslovanja kao što su telekomunikacije, proizvodnja, bankarstvo, osiguranje, distribucija, maloprodaja i vladine institucije, a partnerski odnos i iskustvo u implementaciji vodećih tehnologija potvrđuju certifikati koji uključuju Informatica Corporation, IBM, Tableau i Microsoft.

Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a posluju iz ureda u Londonu, Beču, Ljubljani, Beogradu, Podgorici i Sarajevu, s više od 140 iskusnih konzultanata, koji su već godinama angažirani na najvećim projektima s područja integracije podataka, skladištenja podataka, analitike velikih podataka, upravljanja performansama i poslovne inteligencije. Vodeća su tvrtka na tržištu ne samo po broju iskusnih konzultanata već i sa preko 200 uspješno završenih projekata.

 

Plan posjete poduzeću Omega Software

13:30 - Dolazak i prijem studenata (kava, čaj, peciva)
13:45 - Uvodno predavanje Omega
13:50 - Prezentacija Akademije za konzultante juniore
14:10 - Prezentacija Akademije za programere juniore
14:30 - Obilazak zgrade i ureda
14:45 - Druženje, pitanja…

Više o poduzeću Omega Software

Omega software d.o.o. je hrvatska IT firma i hrvatski lider u segmentu uredskog poslovanja. Već 18 godina poduzeće razvija cjelovita poslovna ICT rješenja i proizvode temeljene na vlastitim inovativnim razvojnim platformama. Osim stalnog razvijanja novih rješenja, njihovi timovi također mentoriraju nove kolege, vode projekte, primjenjuju najbolje prakse i koncepte te sve ostalo što pomaže klijentima u poslovanju.

Kroz stalno razvijanje novih rješenja te primjenu najboljih poslovnih praksi, kontinuirano rade na unapređenju i razvoju karijera: interni i eksterni treninzi, radionice, seminari, konferencije, stručno certificiranje i tečajevi (SCRUM, MS, PMI, ITIL itd…)

Zadnjih nekoliko godina ubrzano rastu i kontinuirano zapošljavaju nove stručnjake, a posebno su ponosni na strukturirani plan razvoja i uvođenja u posao studenata i juniora, i to kroz programe:

1. Akademija za programere juniore
2. Akademija za IT konzultante juniore

Vole ono što rade. I u tome su dobri.

Biraju zaposlenike, ali i oni biraju njih jer cijene iste stvari. Trude se da projekti nude sjajan osobni razvoj za njihove konzultante i programere. Kontinuirano ulažu u edukacije i usavršavanja u potrazi za novim znanjima i izvrsnošću. Obrazovanje na radnom mjestu ima različite oblike; od internih radionica o stručnim znanjima i softskillovima, preko raznih vanjskih edukacija do sudjelovanja na raznim konferencijama. Osim rada bitna im je i zabava - i zato ulažu puno vremena, novca i ljubavi u zabavne aktivnosti i slobodno vrijeme. Potiču zajednička druženja (uz nogomet, roštilj, party …) ali također osiguravaju i odlične uvjete za odmor i zabavu: stol za ping pong, bilijar, Playstation, voće, grickalice, slatkiši, vrhunske kave i još mnogo toga.

Prijava je moguća preko sljedeće FORME do srijede, 22. siječnja 2020. godine, do 9:00 sati. Detaljne informacije o vremenu i mjestu polaska dobit ćete na FOI mail nakon prijave.

NAPOMENA:

Broj mjesta je ograničen, a u slučaju velikog interesa u obzir će se uzimati prijave prema redoslijedu zaprimanja. Obratite pažnju da vaše moguće nastavne obaveze ne moraju biti prepreka sudjelovanju jer potrudit ćemo se opravdati vaše eventualne izostanke s redovne nastave. U slučaju da biste izostajali, svakako nam to napomenite prilikom prijave i prethodno obavijestite nastavnog profesora.

Za više informacija obratite se Centru za podršku studentima i razvoj karijera.