Skip to content Skip to navigation

Smotra Sveučilišta u Zagrebu 2015

Poštovani studenti, pozivamo vas da posjetite 20. po redu Smotru Sveučilišta u Zagrebu koja se ove godine održava od 12. – 14. studenoga 2015. u Studentskom centru u Zagrebu (Savska 25). Smotra je za posjetitelje u četvrtak i petak otvorena od 10 do 18 sati, a u subotu od 9 do 15 sati. Ulaz na Smotru je besplatan.

Sveučilište u Zagrebu i ove godine organizira Smotru kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informirali o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskome životu i uvjetima smještaja tijekom studiranja, opremljenosti pojedinih fakulteta, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama te o brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet.

Na ovogodišnjoj Smotri po prvi puta će biti predstavljeni i doktorski studiji Sveučilišta u Zagrebu. Na fakultetima i akademijama našega sveučilišta trenutno se izvodi 63 doktorska programa koji pokrivaju sva područja znanosti i umjetnosti, a većina njih će, uz preddiplomske i diplomske studije, ove godine biti predstavljena na Smotri Sveučilišta. 

Kao i svake godine, tako i na ovogodišnjoj Smotri Sveučilišta u Zagrebu svoj štand ima i Fakultet organizacije i informatike na kojem će Fakultet prezentirati svoje aktivnosti i programe zainteresiranim budućim brucošima i svim ostalim sudionicima Smotre.

vizual smotra         smotra_web_pozadina

Svečano otvaranje smotre održati će se u četvrtak 12. studenoga 2015. godine u Francuskom paviljonu Studentskog centra, a započet će u 10 sati govorom prorektorice za studente, studije i upravljanje kvalitetom Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Ivane Čuković-Bagić, nakon čega će uslijediti pozdravni govori visokih uzvanika. Svečanost otvaranja završit će se govorom rektora Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damira Borasa koji će Smotru proglasiti otvorenom.

Program Smotre kao i sve vezane informacije uz nju možete pronaći na službenim stranicama Smotre Sveučilišta u Zagrebu.

VIDIMO SE NA SMOTRI!