Skip to content Skip to navigation

Seminar - "Big data + analiza sentimenta"

8. travnja 2021. goidne u 19:00 sati održat će se prvi u nizu seminara koji organizira Laboratorij za umjetnu inteligenciju (AI Lab) na temu "Big data + analiza sentimenta". Seminar će se održati na daljinu putem BBB sustava za videokonferencije. 

8. travnja 2021. godine u 19 h bit će održan prvi u nizu seminara u online okruženju platforme Big Blue Button: https://bbb.foi.hr/b/bog-oqm-zzd-edf. Događaj će biti sniman, a njegova snimka dostupna i kasnije. Nakon predavanja bit će moguće kolegama postaviti pitanja ili s njima porazgovarati nakon oba predavanja. Predviđeno vrijeme trajanja svakog predavanja je 20 minuta, a cijelog događaja 60-90 minuta. Seminar je otvoren za sve zainteresirane. Osnovne informacije dostupne su i na FOI Events: https://events.foi.hr/event/public/show/5284. Priključiti se možete i preko FB eventa: https://fb.me/e/Im6SHV7X.

Tema ovog seminara je Big data + analiza sentimenta, a predavači su Josip Rosandić i Patrik Noah Šikač.

Seminari u ovom nizu zamišljeni su kao skup kratkih predavanja koja će održati kolegice ili kolege studenti, a koja se temelje na njihovim kvalitetno pripremljenim i uspješno obranjenim završnim ili diplomskim radovima. Razne teme iz područja umjetne inteligencije, računalnih igara, obrade podataka i mnogih drugih naći će svoje vrijeme u nizu seminara koji su u pripremi.