Skip to content Skip to navigation

SciBar – International reflections

U utorak 17. lipnja 2014. godine u Info Clubu FOI-ja (Rupa) u 18 sati održat će se SciBar predavanje pod nazivom „International reflections“.

Gosti predavači na tom će događanju predstaviti svoja iskustva s putovanja i istraživanja koja su ondje provodili. Studentice Fakulteta organizacije i informatike, Dunja Maslić i Neva Stopinšek  pričat će o svom iskustvu na studentskoj praksi u dalekoj Etiopiji. Uz velik broj fotografija i zanimljivih činjenica, studentice će pokušati dočarati i prikazati kakav je osjećaj živjeti dva mjeseca u zemlji i kulturi potpuno drugačijoj od one naše. Drugi gost, prof.dr.sc. Luciano Berardi sa Sveučilišta DePaul u Chicagu, koji će u to vrijeme boraviti na Fakultetu organizacije i informatike u okviru Međunarodnog studentskog simpozija, predstavit će svoja međunarodna iskustva kroz istraživanja i razne provedene projekte u Argentini i Jamajki.

Sam program započet će nastupom predškolske folklorne skupine Centra tradicijske kulture Varaždin zajedno sa voditeljima Krešimirom Plantakom i Andreom Kirchbaum, koji će izvesti tradicionalne plesove Hrvatskog Zagorja.

Pozivamo sve zainteresirane da se pridruže u virtualnom putovanju po različitim kontinentima i upoznavanju različitih kultura! Ulaz je slobodan.

SciBar_170614 (1)