Skip to content Skip to navigation

Razvoj inovativne platforme za digitalnu transformaciju poduzeća – radni sastanak projektnog tima

Objavljeno: 24.07.2018

U četvrtak 19. srpnja 2018. godine održan je radni sastanak projektnog tima povodom završetka 1. faze projekta Razvoj inovativne platforme za digitalnu transformaciju poduzeća na kojem, u svojstvu partnera s poduzećem InfoDom d.o.o., Zagreb, surađuje i Fakultet organizacije i informatike.

Digitalna transformacija je sveopći trend, a predstavlja poseban izazov za poduzeća zato što istovremeno moraju štititi postojeće poslovanje od konkurencije, ali i razvijati nove poslovne modele za proizvode i usluge od kojih će živjeti u budućnosti. Projekt će putem ekonomskih, tehnoloških, okolišnih i razvojnih aspekata doprinijeti održivom razvoju organizacija koje se žele digitalno transformirati. Poduzećima će se putem rješenja osigurati znanja, kapaciteti i ušteda vremena uslijed poboljšanja poslovnih procesa i protoka informacija. Razvit će se platforma za digitalnu transformaciju poduzeća koja je primarno namijenjena poslovnim subjektima u energetskom sektoru, a koja će im omogućiti jednostavniju transformaciju poslovanja prema kvalitetnijoj integraciji poslovnih procesa kao i agilnijem poslovnom modelu.

Projekt je financiran od strane Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) u vrijednosti od 9.141.226,62 kn, a traje do 31. kolovoza 2020. godine.

Detaljnije informacije o projektu možete vidjeti ovdje.