Skip to content Skip to navigation

Radionica za razvoj digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije

Radionica će se održati u utorak 10. srpnja 2018. godine u Tehnološko-inovacijskom centru Međimurje s početkom u 9:00 sati.

Radionica je namijenjena poduzetnicima te drugim osobama koji sudjeluju procesu donošenja strateških odluka, osobama i managerima koji su zaduženi za izradu novih proizvoda i usluga te stručnjacima iz područja marketinga.

Cilja radionice je na praktičnim primjerima pokazati sve potrebne korake za osmišljavanje novog poslovnog modela koristeći postojeće i nove metode i alate koji su razvijeni. Sve naučene korake s radionice sudionici će moći implementirati u svoje svakodnevno poslovanje.

Fokus radionice nije na konkretnim tehnološkim rješenjima, iako će biti riječi i o njima, već na poslovnoj strani primjene tehnologije i osmišljavanju novih ili poboljšanih poslovnih modela. Sudionicima će nakon radionice biti lakše odabrati smjer digitalne transformacije svojeg poslovanja nakon čega se može krenuti s odabirom i primjenom konkretnih tehnologija i rješenja.

Prijave na radionicu su dostupne na slijedećoj poveznici.

Ukoliko ne možete prisustvovati radionici u ovom terminu, slijedeća radionica će se održati 17. srpnja. 2018. u TICM-u.

Moderator radionice je Goran Levačić, voditelj odjela inkubacije i edukacije u TICM-u, koji je zajedno s našim prof. dr. sc. Vjeranom Strahonjom član Digital Danube radne grupe.

Tim sa Fakulteta organizacije i informatike okupljenih unutar projekta Digitrans zbog svoje ekspertize u modeliranju digitalnog poslovanja i višegodišnjeg iskustva na sličnim projektima sudjeluje u realizaciji radionica kao partnerska institucija zadužena za osiguranje kvalitete implementacije i provedbe radionica, uz dokumentiranje naučenih lekcija i davanje prijedloga za poboljšanje istih.

Projekt DIGITRANS je ukupne vrijednosti 2.106.825,97 eura, a uključuje čak 14 partnerskih institucija iz Njemačke, Austrije, Slovenije, Bugarske, Mađarske i Rumunjske. Iz Hrvatske, uz FOI na projektu sudjeluje i Tehnološko-inovacijski centar Međimurje d.o.o. s kojim FOI od ranije ima vrlo uspješnu suradnju.