Skip to content Skip to navigation

Razvoj digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije

Objavljeno: 02.11.2018

Radionica će se održati 08. studenog 2018. s početkom u 9:00 u Panorama Zagreb hotelu, adresa Trg Krešimira Ćosića 9.

Trening je namijenjena poduzetnicima i drugima koji sudjeluju u donošenju strateških poslovnih odluka. Korisna bi mogla biti marketinškim stručnjacima, product managerima, osobama koje se bave osmišljavanjem novih proizvoda i usluga i mnogima drugima.

Cilj treninga je primjenom kombinacije novih i postojećih alata sudionicima na praktičnim primjerima pokazati korake potrebne za osmišljavanje novog poslovnog modela koji koristi sav potencijal digitalnih tehnologija. Nakon treninga, sudionicima će biti lakše odabrati smjer digitalne transformacije svojeg poslovanja te će moći krenuti s odabirom konkretnih tehnologija i rješenja.

Trening čini 1. fazu seta kombiniranih treninga (engl. Blended learning trainings BLT) nakon čega slijede online konzultacije poduzetnika s trenerom, a cijela se priča zaokružuje individualnim radionicama poduzeća i trenera nakon čega poduzeća mogu konkretizirati novo osmišljeni poslovni model.

Radionicu će zajedno moderirati doc.dr.sc. Martina Tomičić Furjan, prof.dr.sc. Vjeran Strahonja i doc.dr.sc. Katarina Tomičić Pupek s Fakulteta organizacije i informatike te Ivan Plačko direktor Tehnološko inovacijskog centra Međimurje. Moderatori su sudjelovali u kreiranju DIGITRANS metodologije i alata te imaju bogato iskustvo u razvoju digitalnog poslovnog modela pomoću DIGITRANS metodologije.

U sklopu radionice primijenit će se metodologija razvoja digitalnog poslovnog modela i alati koji su razvijeni u sklopu projekta Digitalna transformacija dunavske regije u kojem TICM i FOI sudjeluju kao partneri od ukupno 14 partnera iz 7 zemalja dunavske regije. Više detalja o projektu možete pronaći na službenoj stranici projekta DIGITRANS  ili na mrežnim stranicama TICM-a i FOI-ja

Poželjno je da se svi sudionici radionice upoznaju s DIGITRANS metodologijom razvoja digitalnog poslovnog modela te materijalima i alatima dostupnima na DIGITRANS.me platformi.

Sudjelovanje na radionici je besplatno.