Skip to content Skip to navigation

Prijavite se za članstvo u Akademskom pjevačkom zboru FOI-ja

Objavljeno: 02.03.2018

Pozivamo sve zainteresirane studente i djelatnike FOI-ja koji su zainteresirani za članstvo u Akademskom pjevačkom zboru FOI-ja da se jave na zbor@foi.hr i da nam se pridruže na probama Zbora.

Poštovani studenti i djelatnici FOI-ja,

na Fakultetu organizacije i informatike djeluje Akademski pjevački zbor FOI-ja, s ciljem razvoja i promicanja glazbene kulture posebice među akademskom zajednicom, te istovremenog promicanja ugleda Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu. Zbor obrađuje i pjeva raznovrstan repertoar, tj. njeguje različite glazbene stilove – od klasične zborske literature do skladbi suvremenog ili popularnog višeglasja.

Ovim putem pozivamo sve koji su zainteresirani za članstvo u Zboru da svoju namjeru za članstvo u Zboru izraze e-mailom na zbor@foi.hr, ili da dođu na prvu probu na kojoj će se primati novi članovi – u utorak, 6. ožujka 2018. godine u 17:00 u dvoranu 10 (zgrada FOI-1, prizemlje). Dobrodošli su i svi oni koji nisu sigurni žele li biti dio Zbora, no koje samo zanima kako to izgleda i zvuči. :-)

VAŽNA NAPOMENA: Poznavanje nota te prethodno glazbeno iskustvo i obrazovanje su poželjni, no ne i nužni za pristupanje zboru – najvažnija je volja i entuzijazam svakog člana.

Veselimo se vašem odazivu i nadamo se da se uskoro vidimo na probi Zbora!

Više informacija potražite na poveznici.