Skip to content Skip to navigation

Prijavite se na radionicu "Dizajn videoigara" na ADU

Objavljeno: 24.04.2018

Radionica “Dizajn videoigara” održat će se u terminu 04. - 18.05.2018. na Akademiji dramske umjetnosti, u organizaciji pet sastavnica Sveučilišta u Zagrebu (FER, FOI, ALU, AF / Studij dizajna, ADU)

Radionica „Dizajn videoigara“ održat će se u terminu od 4. do 18. svibnja 2018. godine na Akademiji dramske umjetnosti, u organizaciji pet sastavnica Sveučilišta u Zagrebu (FER, FOI, ALU, AF / Studij dizajna, ADU)... i Klastera hrvatskih proizvođača računalnih igara, uz potporu Društva hrvatskih filmskih redatelja.

Želja nam je studentima dati osnovna znanja i uvid u ovo područje te razviti koncepte projekata videoigara.

Nakon radionice svim se polaznicima nudi mogućnost daljnjih konzultacija za razvoj projekata, dok će najuspjelije projekte polaznici moći predstaviti profesionalcima i industriji na ovogodišnjem izdanju PitchADU.

Termin održavanja radionice je u poslijepodnevnim satima, od 17-20 sati. Od polaznika se tijekom čitavog trajanja radionice očekuje da redovito prisustvuju i posvete vrijeme ispunjavanju zadataka, kao i radu u grupi izvan termina radionice.

Radnu verziju plana radionice možete pronaći ovdje.

Zbog ograničenog broj polaznika, prijavite se na poveznici ovdje.


Prednost pri odabiru sudionika radionice imaju studenti diplomskog studija i 3. godine preddiplomskog studija.

Studentima se refundiraju putni troškovi, u vezi čega se možete obratiti Centru za podršku studentima i razvoj karijera (CPSRK). Za više informacija o radionici obratite se doc.dr.sc. Dijani Plantak Vukovac ili na email dijana.plantak@foi.hr.