Skip to content Skip to navigation

Prijavite se na 3. radionicu "Dizajn i razvoj videoigara" na ADU

Objavljeno: 03.05.2019

Radionica “Dizajn i razvoj videoigara” održavat će se u terminu od 13. do 31. svibnja 2019. na Akademiji dramske umjetnosti, u organizaciji pet sastavnica Sveučilišta u Zagrebu (FOI, FER, ALU, AF / Studij dizajna, ADU) i Klastera hrvatskih proizvođača računalnih igara.

Predavanja će na radionici i ove godine održati nastavnici FOI-ja, koji su također članovi projektnog tima na projektu „Edu4Games - Izrada standarda zanimanja i kvalifikacija te novih studijskih programa za područje dizajna i razvoja videoigara“.

Želja nam je studentima dati osnovna znanja i uvid u ovo područje te razviti koncepte projekata videoigara.

Nakon radionice svim se polaznicima nudi mogućnost daljnjih konzultacija za razvoj projekata, dok će najuspjelije projekte polaznici moći predstaviti profesionalcima i industriji na ovogodišnjem izdanju PitchADU.

Zbog ograničenog broj polaznika, prijavite se na ovoj poveznici najkasnije do 08. svibnja 2019. godine.

Radnu verziju programa radionice možete vidjeti ovdje.

Termin održavanja radionice je u poslijepodnevnim satima, od 17 do 20 sati. Od polaznika se tijekom cijelog trajanja radionice očekuje da redovito prisustvuju i posvete vrijeme ispunjavanju zadataka, kao i radu u grupi izvan termina radionice.

Troškove putovanja na radionicu moguće je refundirati. Studentima će biti opravdani izostanci s nastave u poslijepodnevnim terminima u dane održavanja radionice.

Za dodatne informacije u vezi radionice možete se javiti doc. dr. sc. Dijani Plantak Vukovac.