Skip to content Skip to navigation

Prijave za FOIJADU 2017

Objavljeno: 25.05.2017

Otvorene su prijave za ovogodišnju FOIJADU koja će se održati u petak 2. lipnja 2017. godine. Prijave su moguće do 29. svibnja 2017. godine.

Poštovane studentice i studenti, dragi prijatelji sporta, krajem idućeg tjedna (petak 02.06.2017.godine) na FOI bi se ponovno trebao održati veliki sportski događaj. U organizaciji Sportske udruge Fakulteta organizacije i informatike (SUFOI) plan je i ove godine nastavnu godinu upotpuniti Danom sporta popularno nazvanim FOIjada, kroz sudjelovanje u sportskim turnirima u nekoliko sportova (nogomet, hakl 3x3, odbojka i stolni tenis). I ovaj put na FOIjadu će biti pozvani čelni ljudi akademskog sporta, kao i predstavnici nekoliko Sveučilišta (Zagreb, Osijek, Pula i Sveučilišta Sjever), te poznati sportaši. Planira se i sportski susret profesora/djelatnika i studenata i gostiju. Prema broju ekipa i prijavama koje stignu bit će objavljeno na koji način će biti realizirano natjecanje (moguće su čak i dodatne kvalifikacije ako za to bude bilo uvjeta).

Link za prijave je ovdje https://goo.gl/forms/cRpyXTcIy7akk8f72

Budući da imamo kratko vrijeme za dovršavanje priprema, pozivam sve koji biste na bilo koji način mogli pomoći u organizaciji, da se odazovete sastanku koji će se održati u utorak 30.05.2017., ali o tome će svi koji se kod prof.Vučića prijave za pomoć u organizaciji, dobiti informaciju na vrijeme.

Zahvaljujem svima koji su do sada sudjelovali i pomagali u radu SUFOI. Malo je studenata/djelatnika FOI koji su svojim uplatama godišnje članarine od 10kn/30kn potvrdili svoje članstvo u Udruzi. Budući da je to "naša" Udruga, bilo bi poželjno da se uključite prema svojim mogućnostima i znanjima. Poziv možete proslijediti i svima ostalima, koji bi mogli biti zainteresirani.