Skip to content Skip to navigation

Predstavljen napredak provedbe projekta "eŠkole"

Objavljeno: 10.07.2017

Dekan FOI-ja prof. dr. sc. Neven Vrček i ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak na predstavljanju rezultata pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“.

Dekan Fakulteta organizacije i informatike prof. dr. sc. Neven Vrček, zajedno sa suradnicima ujedno i voditeljima strateških projekata A i B za koje je zadužen FOI unutar projekta e-Škole prof. dr. sc. Vjeranom Strahonjom i izv. prof. dr. sc. Ninom Begičević Ređep sudjelovao je na predstavljanju rezultata pilot projekta e-Škole.

Potporu CARNetu i partnerima u nastojanjima da osmisle, prijave i dobiju sredstva za veliki projekt koji bi obuhvaćao 100% svih osnovnih i srednjih škola u Hrvatskoj dala je i ministrica znanosti i obrazovanja, prof. dr. sc. Blaženka Divjak koja je pri tome istaknula kako je projekt „e-Škola“ i digitalno zrelih škola značajni dio Strategije obrazovanja znanosti i tehnologije, a tako treba i biti te će ostati i dio Akcijskog plana jer iskoraka u smislu obrazovanja 21. stoljeća sigurno nema bez značajnog unaprjeđivanja digitalne zrelosti naših škola i opremanja naših nastavnika i učenika kompetencijama, koje nam osiguravaju da se u tom dijelu izjednačimo s ostatkom Europske unije“.

Više možete pročitati na službenim stranicama CARNeta.