Skip to content Skip to navigation

Predstavljanje Voogle Idea Acceleratora, novog programa za razvoj poduzetničkih ideja

U četvrtak, 12.12.2013. u 17:30 u multimedijskoj dvorani Tehnološkog parka Varaždin, Zagrebačka 89, Varaždin održat će se Voogle Idea Accelerator Launch. Ovim događajem predstavit će se novi program za razvoj poduzetničkih ideja kojeg su zajednički osmislile uspješne tvrtke iz Tehnološkog parka Varaždin.

Program Voogle Idea Accelerator namijenjen je svakome tko traži partnera za svoj novi poduzetnički pothvat. Tehnološki park Varaždin d.o.o. i njegove uspješne tvrtke članice, Evolva d.o.o., MediaTrend d.o.o., Colorama d.o.o., Valdez d.o.o. i Odvjetnički ured Jelaković poduzetnicima će omogućiti tehničku realizaciju njihovih ideja, dizajn i izradu prodajne strategija proizvoda, rješavanje pravnih problema te financijska ulaganja.

U pilot projektu Voogle Idea Acceleratora sudjelovala je mlada tvrtka eOdvjetnik koja je razvila novi web servis za upravljanje odvjetničkim uredom. Mario Zec, suvlasnik tvrtke ističe da im je mentorska podrška Voogle tima pomogla tehničkim savjetima, u kreiranju prodajne strategije te ih povezala s prvim kupcima. Trenutno razvijaju nove funkcionalnosti koje će im omogućiti proširenje spektra potencijalnih korisnika.

Agenda:

17:30 Andrija Petrović: Važnost ulaganja u nove ideje

17:40 Matija Tomašković: Motivacija za pokretanje Voogle Idea Acceleratora

17:55 Karlo Kukec: Postupak prijave

18:05 Tomislav Bronzin, Anita Bušić: Suradnja na projektu BodyRecog

18:20 Mario Zec: Od ideje do realizacije uz mentoring Voogla

18:30 – 18:45 Pauza

18:45 Zvonimir Dimovski: Financijska ulaganja putem Voogla

18:55 Silvija Mlinarić Talan: Pravna podrška start up-a

19:05 Ivan Klarić: Realizacija projekta ScoreAlarm

19:20 Juraj Bilić: Machina Arcana kickstarter kampanja

19:30 - ... Networking u Startup clubu

Događaj se održava pod pokroviteljstvom Europske poduzetničke mreže i Ministarstva poduzetništva i obrta. Sudjelovanje na događaju je besplatno, a prijaviti se može putem online obrasca: http://goo.gl/7iGD0r

Sve novosti vezane uz Voogle Idea Accelerator mogu se pratiti putem Facebooka, Twittera i Youtubea:

  • https://www.facebook.com/vooglevz
  • https://twitter.com/voogle_
  • http://www.youtube.com/user/VoogleStartupKutak

Više informacija o dosadašnjim Voogle aktivnostima i događajima dostupno je na www.voogle.com.hr. Kontakt osoba za dodatne informacije: Karlo Kukec, karlo.kukec@tp-vz.hr, 098 472 051