Skip to content Skip to navigation

Poziv za isticanje kandidatura za Studentski zbor FOI-ja na izvanrednim izborima

Objavljeno: 02.10.2023

Dana 19. rujna 2023. godine Dekanica Fakulteta donijela je Odluku o provođenju izvanrednih izbora za studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu. Na ovim izvanrednim izborima bira se jedan predstavnik studenata iz redova studenata poslijediplomskih studija Fakulteta organizacije i informatike. Izvanredni izbori za studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu održat će se u srijedu 25. listopada 2023. i u četvrtak 26. listopada 2023. godine.

Provedbu izbora za Studentski zbor provodi imenovano Izborno povjerenstvo (Odluka o imenovanju Izbornog povjerenstva za provođenje izvanrednih izbora za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike).

Kandidature za predstavnike u Studentskom zboru zaprimat će se u uredu Studentskog zbora (potkrovlje u zgradi FOI-1) u sljedećim terminima:

  • u utorak 10. listopada od 12.00 do 14.00 sati;
  • u srijedu 11. listopada od 12.00 do 14.00 sati.

Studenti se za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu trebaju kandidirati popunjavanjem Kandidacijskog obrasca za izvanredne izbore za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike, koji možete preuzeti OVDJE. Pozivaju se kandidati za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike da uz kandidacijsku dokumentaciju prilože i motivacijsko pismo (opcionalno, nije nužno priložiti), koje će se uz njihovo dopuštenje moći koristiti za njihovo predstavljanje u predizbornom postupku (sukladno članku 13. Pravilnika o izborima za studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu).

Odluka o raspisivanju izvanrednih izbora za Studentski zbor FOI-ja

Odluka - imenovanje izbornog povjerenstva za provođenje izvanrednih studentskih izbora

Odluka - Povjerenstvo za prigovore - Izvanredni izbori za Studentski zbor