Skip to content Skip to navigation

Poziv za isticanje kandidatura za Studentski zbor FOI-ja na izvanrednim izborima

Objavljeno: 09.01.2023

Dana 12. prosinca 2022. godine Dekanica Fakulteta donijela je Odluku o provođenju izvanrednih izbora za studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu. Na ovim izvanrednim izborima biraju se tri predstavnika studenata iz redova redovitih i izvanrednih studenata koji studiraju na prijediplomskom ili diplomskom studiju Fakulteta organizacije i informatike (PDS Informacijski i poslovni sustavi, PDS Ekonomika poduzetništva,  PDS Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja (Primjena informacijske tehnologije u poslovanju), DS Baze podataka i baze znanja, DS Informacijsko i programsko inžinjerstvo, DS Informatika u obrazovanju, DS Organizacija poslovnih sustava i DS Ekonomika poduzetništva.

Kandidature za predstavnike u Studentskom zboru zaprimat će se u uredu Studentskog zbora (potkrovlje u zgradi FOI-1) u sljedećim terminima:

  • u četvrtak 12. siječnja od 10.00 do 12.00 sati;
  • u petak 13. siječnja od 10.00 do 12.00 sati.

Studenti se za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu trebaju kandidirati popunjavanjem Kandidacijskog obrasca za izbore za Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike, koji možete preuzeti OVDJE. Pozivaju se kandidati za predstavnike u Studentski zbor Fakulteta organizacije i informatike da uz kandidacijsku dokumentaciju prilože i motivacijsko pismo (opcionalno, nije nužno priložiti), koje će se uz njihovo dopuštenje moći koristiti za njihovo predstavljanje u predizbornom postupku (sukladno članku 13. Pravilnika o izborima za studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu).

Odluka o raspisivanju izvanrednih izbora za Studentski zbor FOI-ja

Odluka - imenovanje izbornog povjerenstva za provođenje izvanrednih Studentskih izbora

Odluka - Povjerenstvo za prigovore - Izvanredni izbori za Studentski zbor