Skip to content Skip to navigation

Poziv studentima na FOI International Days 2019.

Drage studentice i studenti, ovom prilikom vas pozivamo da se priključite nekom od događanja koje smo organizirali u sklopu FOI International Days 2019, događaju koji će se odvijati od 15. do 17. svibnja 2019.

Za studente izdvajamo ove aktivnosti:

SRIJEDA, 15. svibnja 2019.

Već prvog dana FOI International Days 2019 održat će se dvije radionice namijenjene studentima FOI-ja, tema jedne je Erasmus+ stručna praksa u inozemstvu (kako tražiti (i pronaći) praksu u inozemstvu, komunikacija s poslodavcima iz inozemstva, pisanje motivacijskog pisma i životopisa na engleskom jeziku i drugo), dok će tema druge radionice biti Priprema za Erasmus razmjenu (što očekivati od takvog međunarodnog iskustva, kako suzbiti strah od odlaska u inozemstvo i preskočiti tu barijeru, zašto otići i sl.)

Za sudjelovanje na radionicama prijavite se ovdje.

ČETVRTAK, 16. svibnja 2019.

Program središnjeg dana ovog višednevnog događanja sadrži niz zanimljivih predavanja i predstavljanja sveučilišta. Predstavit će se ESIEA iz Francuske (fakultet s kojeg dolazi većina naših inozemnih studenata), Sveučilište u Pečuhu predstavit će svoje sjajne međunarodne programe za koje studenti dobivaju dvije diplome (mađarsku i britansku), predstavit će se i Sveučilište L'Aquila u Italiji, što je atraktivna potencijalna destinacija za Erasmus u budućnosti.

U poslijepodnevnom dijelu bit će predstavljene mogućnosti za odlazak na mobilnost u SAD, sveučilišta u Izraelu i Tajvanu, a na kraju će se putem Skypea javiti naš bivši student koji već nekoliko godina živi u Tokiju u Japanu i prepričati nam svoja iskustva.

Cijeli program nalazi se ovdje.

Više informacija možete dobiti u Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (FOI 1, 1. kat, kabinet 56, email: international@foi.hr, telefon: 042 390 826).

Veselimo se vašem dolasku!