Skip to content Skip to navigation

Posjetite .debug - najveću developersku konferenciju u našoj regiji

Objavljeno: 04.11.2019

Najveća developerska konferencija dosad održana u našoj regiji, .debug bit će održana 12. i 13. prosinca u zagrebačkom Algebra LAB-u u produkciji medijske kuće Bug uz partnersku instituciju - Fakultet organizacije i informatike. Za studente FOI-ja osiguran je i popust na ulaznice, a više detalja pročitajte u nastavku.

Uz 50 predavanja iskusnih i globalno uspješnih predavača iz Hrvatske i svijeta, raspoređenih u dva dana i tri tracka, sudionici će biti u prilici obići i „Advent na .debugu“ – 750 m2 veliku izložbu najpoznatijih hrvatskih tehnoloških i programerskih kompanija na kojoj će u adventskoj atmosferi uživati – kroz blagdanske zalogaje i gutljaje uključene u cijenu ulaznice - u upoznavanju i druženju s kolegama, developerima, predavačima, osnivačima najpropulzivnijih hrvatskih tech tvrtki i drugim iskusnim kreatorima regionalne developerske zajednice.

Već sada su, naime, uz generalnog pokrovitelja Hrvatski Telekom i suorganiztora konferencije Algebru, na .debugu potvrdili svoje sudjelovanje vodeći pokretači domaće programerske scene, istovremeno i najpoželjniji IT poslodavci - elitne kompanije koje uživaju ponajveći ugled u regionalnoj tehnološkoj zajednici, kakve su FIVECROZ, HuaweiMicroblinkTrikoderZagrebačka bankaAddiko Bank, Amodo, Erste Bank, GlobalLogic, Include, Inforat, Infobip, NanobitPrivredna banka ZagrebPhotomathSpan i Sysbee

Ulaznice za .debug su u prodaji na adresi www.debug.hr, uz značajan popust za studente i učenike te dodatan popust za studente FOI-ja, ostvariv uz unos promotivnog koda FOI-STUDENT na web-stranici konferencije. Osim sudjelovanja na konferenciji osiguravaju i ulaz na veliki Bugov božićni party, kodove za popuste za ulaznice na WeAreDevelopers konferencije u Beču i Berlinu te dakako, nezaobilazni .debugov goodie bag - torbu prepunu goodija koje će priskrbiti svi spomenuti partneri .debuga! Broj ulaznica je strogo ograničen na 600 primjeraka, pa požurite s nabavkom dok ih još ima- poručuju organizatori.