Skip to content Skip to navigation

FOI na konferenciji najvećeg studentskog portala Srednja.hr

Objavljeno: 24.10.2022

Portal Srednja.hr slavi svoj jedanaesti rođendan, a tim povodom organizira konferenciju pod nazivom Obrazovanje na prekretnici. Konferencija će se održati 7. studenog u zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti. O izazovima s kojima se obrazovanje suočava govorit ćemo kroz ukupno jedanaest panela i predavanja, a na jednom od njih će sudjelovati i dekanica FOI-ja prof. dr. sc. Nina Begičević Ređep. Više u nastavku.

Pred nama je izazovna obrazovna godina u kojoj nas očekuje niz promjena, stoga se ovogodišnja konferencija portala Srednja.hr održava pod nazivom Obrazovanje na prekretnici. Obrazovni stručnjaci, učenici i studenti okupit će se 7. studenog u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu gdje se očekuje cjelodnevni program ispunjen predavanjima, panelima i prilikama za umrežavanje.

Događaj se održava uživo, a online će ga moći pratiti pretplatnici postala kojima organizator omogućuje i popust na ulaznice. Ulaznice za konferenciju prodaju se putem Entria po cijeni od 350 kn (46,45 €). Za učenike i studente cijena ulaznica je 175 kn (23,23 €). Zainteresirani studenti mogu zatražiti svoju ulaznicu u aplikaciji CPSRK.

U programu konferencije sudjeluje i FOI.

Panel: Jesu li faksevi mjesto za stvaranje vještina ili je već prekasno?

O temi:

Postoji li pravo ili krivo vrijeme za stvaranje vještina? Što ako se krene prekasno i može li se sve nadoknaditi na faksu? Koliko je praksa na visokim učilištima ključna za stvaranje upotrebljivih vještina? Je li dovoljna samo praksa, ili je potrebna i dobra stara teorija? O tome će razgovarati dekan Algebre doc. dr. sc. Mislav Balković, dekanica Fakulteta organizacije i informatike prof. dr. sc. Nina Begičević Redžep te dekan Fakulteta prometnih znanosti izv. prof. dr. sc. Marko Šoštarić.

Cijeli program pogledajte ovdje.