Skip to content Skip to navigation

Novosti

Skupni repozitorij Dabar u servisu Summon

Na Portalu elektroničkih izvora za hrvatsku akademsku i znanstvenu zajednicu objavljena je vijest da je u Summon (servis za objedinjeno pretraživanje baza podataka) uključen i skupni digitalni repozitorij Dabar.

Servis Summon nalazi se na mrežnoj stranici knjižnice FOI-ja.

 
27.09.2022, 11:00
Uvodno predavanje za brucoše u ak. godini 2022./2023.

Fakultet organizacije i informatike Sveučilišta u Zagrebu poziva sve studente prve godine preddiplomskih studija Informacijski i poslovni sustavi, Ekonomika poduzetništva, Informacijske tehnologije i digitalizacija poslovanja (svi centri) na uvodno predavanje za brucoše, koje će se održati ONLINE u petak, 30. rujna 2022. s početkom u 14:00 sati na ovoj ZOOM poveznici.

Novi termini programa „Seeds for the Future"

Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva u suradnji s tvrtkom Huawei Technologies po četvrti puta provodi program obrazovanja pod nazivom „Seeds for the Future". Riječ je o programu koji Huawei Technologies od 2008. godine, u okviru globalne inicijative, nudi najboljim studentima iz raznih zemalja s ciljem pružanja aktivnog i praktičnog iskustva učenja, uvida u istraživanje i razvoj, kao i pristupa dijelu Huawei-jeve najnovije visokotehnološke opreme za informacijsko-komunikacijsku tehnologiju (IKT). Program će se i ove godine provoditi virtualno.

Obavijest o odabiru - Bernarda Višnjić

Temeljem objavljenog natječaja za zapošljavanje na radno mjesto IV. vrste – SPREMAČICA (1 izvršitelj) na određeno od 3 mjeseca s punim radnim vremenom obavještavamo da je na navedeno radno mjesto odabrana Bernarda Višnjić.

 

 
26.09.2022, 14:23
Natječaj - red.prof., doc., posdok., asist.

Sveučilište u Zagrebu, Fakultet organizacije i informatike, Varaždin, raspisuje Natječaj za izbor jednog nastavnika u znanstveno - nastavno zvanje i radno mjesto redovitog profesora, jednog nastavnika u znanstveno - nastavno zvanje i radno mjesto docenta, jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto poslijedoktoranda te jednog suradnika u suradničko zvanje i radno mjesto asistenta

 
26.09.2022, 09:14
Objavljena prva verzija rasporeda nastave za zimski semestar ak. godine 2022./2023.

Drage studentice i studenti!

U aplikaciji FOI Nastava objavljena je prva verzija rasporeda za sljedeću akademsku godinu. Možete vidjeti raspored za odabrani studij i godinu (odaberite sve grupe i pomaknite se na datum 03. listopada 2022.). Finalni raspored bit će definiran do sredine listopada te objavljen u istoj aplikaciji.

Završila konferencija CECIIS 2022 - proglašeni najbolji radovi

Znanstvene sekcije, projektni sastanci, paralelni eventi i nagrade za najbolje radove obilježili su posljednji dan CECIIS 2022 konferencije, održane od 21. do 23. rujna 2022. na Sveučilištu u Dubrovniku. Organizatori su ujedno najavili i temu iduće konferencije CECIIS 2023. Više pročitajte u nastavku.

Poništenje natječaja - predavač

Fakultet organizacije i informatike objavljuje poništenje Natječaja od 21. lipnja 2022.

 
23.09.2022, 11:19
WELCOME WEEK – Tjedan dobrodošlice za dolazne inozemne studente

Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja organizira Welcome week – Tjedan dobrodošlice za dolazne inozemne studente koji će na FOI-u studirati u zimskom semestru ak. godine 2022/2023. Program će se održati u razdoblju od 26. do 30 rujna 2022. godine. 

 
23.09.2022, 10:57
O digitalnoj pristupačnosti od zakona do prakse

Središnji državni ured za razvoj digitalnog društva organizirao je 22. rujna u Državnoj školi za javnu upravu u Zagrebu okrugli stol s temom ‘Digitalna pristipačnost od zakona do prakse’.

Stranice