Skip to content Skip to navigation

Početak nastave iz Tjelesne i zdravstvene kulture

Objavljeno: 01.03.2017

Nastava iz TZK za sve studije,  počinje u ponedjeljak 6. ožujka 2017. godine prema objavljenom rasporedu od prethodnog semestra.

Svi koji imaju neki opravdan razlog za prebacivanje u neki drugi termin od onog u kojem su bili do sada, trebaju mi se javiti u iduća dva tjedna u vrijeme konzultacija ponedjeljkom i srijedom od 11:30 do 13:30 sati.

Napominjem da je u ljetnom semestru došlo i do nekih promjena u ponudi izbornih programa s vlastitim financiranjem. Više detalja bit će objavljeno do kraja ovog tjedna. Svi studenti koji su u prošlom semestru bili u nekom od izbornih programa s vlastitim financiranjem studenata, dužni su dolaskom na taj isti program potvrditi svoj izbor ili već od prvog tjedna nastave odabrati novu aktivnost iz osnovnog programa. To možete učiniti dolaskom na željeni termin ili u vrijeme konzultacija ponedjeljkom ili srijedom (FOI1 3 kat soba 105). Ako se želite prebaciti u neki drugi program s vlastitim financiranjem morat ćete mi se osobno javiti! Molim da ovo shvatite ozbiljno kako bih vam od prvog dana nastave bilježio svaki dolazak.

Studenti 1 godine studija, koji do sada nisu mogli odabrati teretanu, moći će od ovog semestra to učiniti. ALI ovim putem vas sve upozoravam da je broj prijava ograničen na 50 studenata ukupno. Preduvjet je da ste već bili polaznici neke teretane, o čemu prilikom prijave donesite dokaz o tome (člansku iskaznicu i slično). To je zbog toga što je vježbanje u teretani na vlastitu odgovornost i ne možete ići tamo ako nemate prethodnog iskustva.

Želim vam svima puno uspjeha u radu i vidimo se na sportskim terenima u primjerenoj sportskoj opremi.

predavač: Damir Vučić, prof.