Skip to content Skip to navigation

Online konferencija ICT-20 @ COVID-19

Objavljeno: 22.05.2020

Pozivamo vas da nam se pridružite na besplatnoj dvodnevnoj online konferenciji ICT-20 @ COVID-19, koja će se održati sljedeći tjedan od srijede, 27. svibnja do četvrtka, 28. svibnja 2020. godine.

Konferencija ICT-20 @ COVID-19 - What have we learned and done so far: social, medical and educational aspect of the COVID-19 pandemic namijenjena je razmjeni informacija, inovativnih ideja i najboljih praksi između zemalja o korištenju ICT-a, digitalnih tehnologija i platformi te društvenim medijima i multidisciplinarnim tehnologijama za vrijeme i nakon pandemije COVID-19. Razmatra hitne reakcije na pandemijsku situaciju, zdravlje, gospodarski i poslovni oporavak te faze prevencije pandemije. Cilj seminara je pokazati kako te tehnologije mogu pridonijeti socijalnoj koheziji i poboljšati mentalno blagostanje stanovništva, mobilizirati i ojačati građansko društvo za vrijeme i nakon epidemije i pandemije.

Konferencija će se održati na platformi Zoom uz besplatan pristup za sve sudionike. Službeni jezik konferencije bit će engleski. Detaljan program konferencije možete pronaći ovdje (download PDF verzije ).

Za pristup konferenciji, molimo registrirajte se preko ove poveznice. Nakon što se registrirate, povratno ćete dobiti obavijest s uputama za pristup.