Skip to content Skip to navigation

Održane promocije studenata diplomskih studija i stručnog studija PITUP

Objavljeno: 22.01.2018

Na Fakultetu organizacije i informatike održane promocije studenata sa sveučilišnog diplomskog studija Ekonomika poduzetništva i informatičkih diplomskih studija te stručnog preddiplomskog studija Primjena informacijske tehnologije u poslovanju (PITUP).

U petak, 19. siječnja 2018. u Gledalištu HNK u Varaždinu održana je 6. svečana promocija magistara ekonomije (91 promovenata) sa sveučilišnog diplomskog studijskog programa Ekonomika poduzetništva kao i 8. svečana promocija sveučilišnih magistara informatike (78 promovenata) sa informatičkih diplomskih studijskih programa koji se izvode na Fakultetu organizacije i informatike.

U subotu, 20. siječnja 2018. godine u u Gledalištu HNK u Varaždinu održana je 8. svečana promocija stručnih prvostupnika poslovne informatike (121 promovenata) sa stručnog preddiplomskog studija Primjena informacijske tehnologije u obrazovanju (PITUP) koji se izvodi u Varaždinu i u centrima Sisak, Križevci i Zabok.

Dekan Fakulteta prof. dr. sc. Neven Vrček je čestitao promoventima i njihovim gostima na upornosti i želji da završe studijske programe na Fakultetu organizacije i informatike te izrazio želju da stečeno znanje ugrade u gospodarski napredak naše zemlje. U razdoblju kada su promjene česte, postoji potreba za cjeloživotnim obrazovanjem pa je dekan pozvao prisutne da nastave svoje školovanje na jednom od poslijediplomskih studija, kao i na drugim oblicima cjeloživotnog obrazovanja koji se nude na Fakultetu.

U realizaciji promocije, uz dekana prof. dr. sc. Nevena Vrčeka sudjelovala je prodekanica za nastavu doc. dr. sc. Renata Mekovec, prodekan za poslovanje doc. dr. sc. Vladimir Kovšca i voditeljica studija Ekonomika poduzetništva izv. prof. dr. sc. Marina Klačmer Čalopa.