Skip to content Skip to navigation

Održana je 1. cjelodnevna radionica "Student poučava studenta - Android"

U petak, 30.05.2014. godine, na Fakultetu je održana cjelodnevne radionca "Student poučava studenta Android" u organizaciji Laboratorija za razvoj i transfer mobilnih tehnologija. Predavači su bili Milan Pavlović, David Ante Macan i Alen Huskanović, studenti 3. godine PDS-a.

Polaznici su, osim KitKat čokoladica, dobili uvid u razvoj Android (KitKat) mobilne aplikacije, uključujući osnove rada u androidu, rad s podacima, mapama i web servisima, te dizajn korisničkog sučelja.

Inače, laboratorij za razvoj i transfer mobilnih tehnologija organizira još dvije cjelodnevne radionice "Student poučava studenta" koje će se održati 06.06.2014. (Windows Phone) i 13.06.2014. (PhoneGap). Studenti FOI-ja se na radionice mogu prijaviti putem web prijave dostupne na: http://tiny.cc/mt-lab-prijave. Rok za prijavu je najkasnije jedan radni dan prije same radionice, uz napomenu da je broj mjesta ograničen. Isti datum je i rok za odjavu. Odjavu možete napraviti slanjem e-maila (sa adrese korištene u prijavi) na adresu: mt-lab@foi.hr.

Studenti predavači na preostalim radionicama su:

- Tim za Windows Phone: Denis Pavlović, Josip Primorac i Dragutin Dumić - Tim za PhoneGap: Zoran Antolović, Mario Novoselec i Marko Alerić.

Moderator radionica je asistent Zlatko Stapić.

MT_lab_workshop_sharing