Skip to content Skip to navigation

Objavljen 1. krug natječaja za Erasmus+ stručnu praksu u inozemstvu - ak. godina 2024./2025.

Obavještavamo studente FOI-ja da je Sveučilište u Zagrebu objavilo 1. krug natječaja za Erasmus+ stručnu praksu u ak. godini 2024./2025. Rok za prijavu je 18. rujna 2024. godine.

Poštovane studentice i studenti,

obavještavamo vas da je Sveučilište u Zagrebu raspisalo 1. krug natječaja za Erasmus+ stručnu praksu u ak. godini 2024./2025. Tekst natječaja nalazi se ovdje.

Prvi krug Natječaja namijenjen je studentima koji sa stručnom praksom žele početi u razdoblju od 16. rujna 2024. do 1. kolovoza 2025. godine. Najkasniji završetak mobilnosti je 30. rujna 2025.

Rok za prijavu je 18. rujna 2024. (ili ranije, ovisno o predviđenom datumu polaska - potrebno je obratiti posebnu pažnju na povezanost datuma prijave i datuma polaska prakse na 4. stranici Natječaja)

Molimo studente da s razumijevanjem pročitaju tekst natječaja kako vam nebi promakle važne informacije, a ovim putem izdvajamo:

  • prijava studenata ide preko Ureda za međunarodnu suradnju FOI-ja: student/ica elektroničkim putem dostavlja punu prijavnu dokumentaciju na email international@foi.unizg.hr  koju potom elektroničkim putem šaljemo na Sveučilište u Zagrebu

  • uz osnovnu Erasmus stipendiju te potpore za putne troškove (novo) postoji mogućnost ostvarivanja dodatnih financijskih potpora

Nakon što prouče natječaj, zainteresirani studenti su pozvani doći na konzultacije u Ured za međunarodnu suradnju FOI-ja.

Obavljanje Erasmus+ prakse u inozemstvu predstavlja neprocjenjivo iskustvo za svakog studenta. Osim što imaju priliku raditi u raznolikim multikulturalnim timovima, studenti razvijaju svoje komunikacijske vještine, poboljšavaju znanje stranog jezika i stječu vrijedno iskustvo koje će im biti od velike koristi prilikom budućih zapošljavanja.
 

Kontakt za više informacija:
Fakultet organizacije i informatike, Varaždin
Ured za međunarodnu suradnju
Pavlinska 2, 42000 Varaždin
international@foi.unizg.hr
+385 42 390 826

https://www.foi.unizg.hr/sites/default/files/intfb.png   https://www.foi.unizg.hr/sites/default/files/intig.png