Skip to content Skip to navigation

Natječaj programa "Vulcanus in Japan"

U tijeku je natječaj programa “Vulcanus in Japan” preko kojeg hrvatski studenti imaju prilike dobiti stipendiju za praksu u Japanu za 2016./17. godinu. Prijaviti se mogu studenti koji su na najmanje četvrtoj godini studija. Rok za prijavu je 20. siječnja 2016.

“Vulcanus in Japan” je program suradnje između Europske komisije i Japanske vlade koji je usmjeren na stipendiranje studenata prirodnih i tehničkih znanosti sa sveučilišta zemalja EU. Ovaj jednogodišnji program uključuje četiri mjeseca intenzivnog učenja japanskog jezika i osam mjeseci stažiranja u jednoj od japanskih multinacionalnih kompanija. Godišnje se prihvaća do 30 studenata iz zemalja EU.

Osnovni cilj programa je upoznati studente sa širokim spektrom naprednih tehnologija korištenih u nekoj od vodećih Japanskih tvrki, naučiti Japanski jezik, razumjeti Japansku kulturu te ponuditi studentima priliku komunicirati sa Japanskim tvrtkama i ljudima.

Više informacija o programu, kao i natječaj možete pronaći ovdje: http://www.eu-japan.eu/vulcanus-japan-0 i na letku.

Rok za prijavu: 20. siječnja 2016.

Ukoliko ste zainteresirani za prijavu molimo da se javite Uredu za međunarodnu suradnju FOI-ja (FOI 1, I. kat, Dekanat, international@foi.hr).

U nastavku možete preuzeti LETAK.