Skip to content Skip to navigation

Najava Edubots webinara i konferencije

Objavljeno: 15.06.2021
edubots grafika

U lipnju 2021. godine u okviru Erasmus+ projekta Best Practices of Pedagogical Chatbots in Higher Education - EDUBOTS održavaju se online webinari i konferencija kako bi se svim zainteresiranima približile mogućnosti chatbotova u obrazovanju.

Webinar

Dana 16.06.2021. održava se treći od tri planirana webinara o primjeni chatbotova u obrazovanju, a održat će ga izvanredni profesor Markus Schatten, voditelj Laboratorija za umjetnu inteligenciju na FOI-ju. Profesor Schatten će govoriti o kognitivnom agentu za umjetnu inteligenciju B.A.R.I.C.A.-i. te će osim funkcionalnosti za potporu studentima biti opisan i postupak implementacije i tehnologije korištene za razvoj ovog rješenja.

Webinar će se održati u vremenu od 13:00 do 14:00 sati, a registrirati se možete na ovoj poveznici.

Ako ste propustili prva dva webinara, snimke su dostupne na službenom Youtube kanalu projekta.

Konferencija

Dana 22.06.2021. održat će se konferencija projekta, koja je zamišljena kao nastavak webinara. Jedna od ideja projekta Edubots je razmjena znanja i dobrih praksi korištenja chatbotova u visokom obrazovanju te se webinarima i konferencijom ova tema želi približiti svima zainteresiranim nastavnicima te ih potaknuti na korištenje chatbota u nastavi. Na ovoj međunarodnoj konferenciji sudionici će moći čuti iskustva stručnjaka iz više europskih zemalja.

Konferencija će se održati u vremenu od 10:00 do 16:00 sati.

Program i registracija za konferenciju dostupni su na ovoj poveznici.