Na natjecanju su sudjelovali studenti Ekonomike poduzetništva Petra Taradi, Tihana Triplat, Patrik Šantek i Lora Petrinjak. Studenti su predstavili temu Quality of Students Nutrition - Focus on the Student Canteen in Varaždin. Tim je ponudio inovativan i održiv koncept poboljšanja studentske prehrane, s posebnim naglaskom na kvalitetu i dostupnost obroka u studentskoj menzi. U konkurenciji 13 timova, upravo su studenti FOI-ja odnijeli prvo mjesto, što je značajan uspjeh i priznanje njihovom angažmanu, kreativnosti i znanju.
Uz studente, Tjednu održivosti prisustvovale su i dr. sc. socio. Nikolina Dreven te Larisa Hrustek, mag. oec., koje su održale predavanje na temu implementacije principa održivosti u visoko obrazovanje. Kroz primjere nastavnih i izvannastavnih aktivnosti, predstavile su načine kako se održivost može integrirati u sve aspekte obrazovnog procesa i institucijskog djelovanja.
Sudjelovanje SUZG FOI-ja na ovom događanju još jednom je pokazalo važnost povezivanja teorijskog znanja s praksom te potvrdilo opredijeljenost Fakulteta prema promociji održivog razvoja i društveno odgovornog djelovanja.